02 / 05 / 2024

Özler İnşaat

Özler İnşaat

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinde Nisan'da başlanan temel kazma çalışmalarında sona gelindi. İşte ayrıntılar...

200 milyon dolara Levent INN'e dönüşecek!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat, İstanbul Levent’te 200 milyon dolar yatırımla kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriyor. Ortakların ‘Levent INN’ projesinde 130 konutluk ilk blok satışta...

İstanbul İnn Levent projesinin basın toplantısı 24 Nisan'da!

Ünal İnşaat&Özler İnşaat Ortaklığı tarafından Levent’te 200 milyon dolar yatırım değeriyle 5 blok halinde hayata geçirilen İstanbul inn Levent projesinin ilk bloğu satışa çıkıyor.

Peş peşe yaşanan depremler kentsel dönüşümün hayati önemini gözler önüne serdi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada depremle beraber yaşamayı öğrenmek için öncelikle deprem bilinci oluşturulmasına odaklanmamız gerektiğini söyledi.

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Alagöz tarafından kuruldu.

Şengözler İmza konut projesi satışta! Yeni proje!

Şengözler İnşaat tarafından Sakarya'da inşa edilen "İmza" konut projesinde satışlar devam ediyor. Projede 41 adet daire yer alacak. İmza konutları hakkında merak edilen tüm detaylar...

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akyüz taarfından kuruldu.

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enver Gündüz tarafından kuruldu.

Gürbüzler Nalburiye İnşaat Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüzler Nalburiye İnşaat Mobilya Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Genç tarafından kuruldu. 

Özler Konut Üretim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özler Konut Üretim İnşaat Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Özler tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Karagözler Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagözler Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karagöz ve Ömer Karagöz ortaklığında kuruldu. 

Toksözler Petrol, inşaat sektöründeki faaliyetlerini artıracak!

İnşaat sektöründeki faaliyetlerini artırmayı hedeflediklerini dile getiren Toksözler Petrol Genel Müdürü Sefa Toksöz, inşaat sektöründe Bartın'ın gelişimine yön veren projeler planladıklarını söyledi.

Özler İnşaat Haberi

Özler İnşaat

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinde nisan ayında başlanan temel kazma çalışmalarında sona gelindi. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın da katılımıyla gerçekleşen temel atma töreninde mahalle sakinleri verilen iftar yemeği davetinde bir araya gelirken, Özler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akın, uzun ve zorlu bir süreç sonrasında projenin temelini attıklarını söyledi. 


Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da, projenin bölge için büyük önem taşıdığını belirterek, ''Birlikte hareket etmenin sonucu olarak projede yüzde 30 imar artışı gerçekleştirdik. Bu da, İstanbul Inn Levent projesinde yaşayacak vatandaşların daha fazla sosyal ve yeşil alana sahip olması anlamına geliyor" dedi. 


İlk bloku 1200 metrekare arsa üzerinde toplam 17 bin metrekare inşaat alanına sahip olan İstanbul Inn Levent...