13 / 05 / 2024

Innova BEE

Innova BEE

Akcor Havalandırma Sistemleri tarafından ülkemize getirilen ısı geri kazanım ünitesi Innova BEE ile atık sıcak su, soğuk şebeke suyunu ısıtacak ve binalarda enerji tasarrufu sağlanacak

İnnova Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnnova Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ergül tarafından kuruldu.

Bee Global Trading İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bee Global Trading İnşaat Turizm Ticaret Limited Güngören’de  250  bin TL sermaye bedeli ile M.R.A T AL-FEH. tarafından kuruldu.

Gökhan Özoğuz’dan Kaz Dağları’nda villası olduğu iddialarına yanıt!

Athena grubundan Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nda villası olduğu iddialarına yanıt verdi. Özoğuz, "Aaa benim Kaz Dağları'nda Villam mı varmış, ah bee keşke ben de bilseydim" dedi.

Bee Grup İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bee Grup İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Volkan, İlker Arda, Levent Mehmet Karakaş ve Mehmet Ertunga Ulus ortaklığında kuruldu.

Innova Uluslararası Belgelendirme Test Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Innova Uluslararası Belgelendirme Test Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Şamil Tekir tarafından kuruldu. 

Bee İnvest İnternational Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bee İnvest İnternational Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Karataş tarafından kuruldu. 

Bee Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bee Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Sadık Özdemir ve Coşkun Yılmaz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bee İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bee İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi Serhan Pala Algiray tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnnova Polimer Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnnova Polimer Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Osman Kıvrakdal Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Tuzla, İçmeler Mahallesi, Aydınlı Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Barış Güler'in gayrimenkul şirketi kapandı mı?

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler iflas etti. Innova Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi ile 2012’de inşaat işine soyunan Güler, bu şirketi mayıs ayında kapattı.

İnnova'dan akıllı ev enerji yönetim sistemi!

Türk Telekom grup şirketi İnnova, geleceğin akıllı elektrik şebekesi çözümlerini geliştirmek üzere Avrupa Birliği Ar-Ge projesine Türkiye konsorsiyum lideri olarak katıldı. İnnova’nın amacı, elektrik talebinin az maliyet ve yüksek verimlilikle karşılanmas

İnnova Akıllı Elektrik Şebekesi Projesi’ne İsveç’ten mükemmellik ödülü!

İnnova’ nın katıldığı Avrupa Birliği Ar - Ge projelerinden olan Imponet Akıllı Elektrik Şebekesi’ne geçiş projesi, ‘ Seizing The High Grounds ’ mükemmellik ödülü aldı...

Innova BEE ile binalarda enerji tasarrufu sağlanacak!

Akcor Havalandırma Sistemleri tarafından ülkemize getirilen ısı geri kazanım ünitesi Innova BEE ile atık sıcak su, soğuk şebeke suyunu ısıtacak ve binalarda enerji tasarrufu sağlanacak

Innova BEE Haberi

Innova BEE

Binalardaki şebeke suyunun ısıtılması için harcanan enerji, mekanın ısıtılması için harcanan enerjiden fazla oluyor. Doğanın korunması için ise; doğal enerji kaynaklarının (güneş, rüzgar, vb.) kullanılarak enerji geri kazanımları yapılması gerekli. 

Akcor havalandırma sistemleri distrübütörlüğünde ülkemize getirilen Innova Bee, tesisat ve ısıtma sistemlerinin tasarımlarını baştan aşağı yenileyerek yepyeni bir ürünle pazardaki yerini alıyor. Yeni ürün Innova Bee, atık sıcak kullanım suyu ile soğuk şebeke suyunu ısıtarak enerji tasarrufu sağlıyor.


Innova Bee Enerji Kazanımın Sağlıyor 

Yenilenen Avrupa Ragülasyon ve Direktifleri (RED), doğal enerji kaynakları (güneş, rüzgar, vb.) kullanımını ve enerji geri kazanımını şart koşuyor. Yeni geliştirilen Innova Bee tasarımı sayesinde fazla enerji kaybını önlüyor. Doğal çevrenin korunması için tasarlanan ve binaların projeleri sırasında yer alan Innova Bee, normal şartlarda doğaya salınacak enerjinin önemli bir...