29 / 04 / 2024

İnnovia 3 değerleme raporui yeşil gyo İnnovia 3 değerleme raporu

İnnovia 3 değerleme raporui yeşil gyo İnnovia 3 değerleme raporu

Yeşil GYO, De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye hazırlattığı Innovia 3. Etap'ta bulunan 109 adet bağımsız bölüme ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Innovia 3'teki 52 adet bağımsız bölümün değeri açıklandı!

Yeşil GYO, İnnovia 3 projesinde yer alan 52 adet bağımsız bölümün değerini açıkladı. Peki Innovia 3 projesinde yer alan 52 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Innovia 3'teki 65 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?

Yeşil GYO, Innovia 3'te yer alan 65 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Innovia 3'te yer alan 65 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Köy 3. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım (853 Ada 10 Parsel) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy 3 parsel değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Çekmeköy 3 adet parsel için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan "İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi Başakşehir 2.Kısım 3.Cadde AVM"deki 42 adet  Bağımsız Bölüme" ilişkin hazırlanan 2020 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. 

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Körfezkent 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Körfezkent 3. Etap projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Reysaş GYO İzmir'deki 3 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Antalya'nın İzmir'in Menderes ilçesinde bulunan 3 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Reysaş GYO Antalya'daki 3 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Antalya'nın Serik, Kepez ve Kumluca ilçelerinde bulunan 3 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

İnnovia 3 değerleme raporui yeşil gyo İnnovia 3 değerleme raporu Haberi

İnnovia 3 değerleme raporui yeşil gyo İnnovia 3 değerleme raporu

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Innovia 3. Etap'ta bulunan 109 adet bağımsız bölüme ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.


Açıklama:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (III-48.1) Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılan Innovia 3.etapta bulunan 109 adet bağımsız bölüme ilişkin yıl sonu değerleme raporu ekte yer almaktadır. 


Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygı ile duyurulur.



Dosya için