05 / 05 / 2024

Innovia 4.Etap değerleme raporu

Innovia 4.Etap değerleme raporu

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Innovia Projesi 4.Etap bünyesinde yer alan 6 bin 653 adet konut ve 175 adet işyerine ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Innovia 4.Etap 2015 değerleme raporu yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Innovia Projesi 4.Etap bünyesinde yer alan 5.710 adet daire ve 121 adet ticari üniteye ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Innovia 4'ün değeri ne kadar oldu?

Yeşil GYO tarafından Innovia 4 projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Innovia 4 projesinin değeri ne kadar oldu?

Körfezkent 4. Etap'taki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO Körfezkent 4. Etap projesinde konumlanan 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Köy 3. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Bizim Mahalle 1. ve 4. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 1. Etap 4. Kısım (853 Ada 11 Parsel) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Körfezkent 4. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. etap değerleme raporu!

Emlak Konutları Başakşehir Evleri 2. Etap projesi 1 Adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Körfezkent 4. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Körfez 4. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Gebze Emlak Konutları 3-1) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Missafir 12,4 milyon TL değerleme ile yatırım aldı! 

Dünyada tatil evleri kiralama olarak da bilinen pazarda yer alan, kısa ve orta dönem kiralama yapan ev sahiplerine profesyonel hizmetler sağlayan Missafir.com, 12,4 milyon TL değerleme ile yatırım aldı...

Gebze Emlak Konutları 2. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Gebze Emlak Konutları  2. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kocaeli Körfez 4. Etap gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Başkent Emlak Konutları 1. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Başkent Emlak Konutları 1. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Innovia 4.Etap değerleme raporu Haberi

Innovia 4.Etap değerleme raporu

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Innovia Projesi 4.Etap bünyesinde yer alan 6 bin 653 adet konut ve 175 adet işyerine ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO'nun Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Innovia Projesi 4.Etap bünyesinde yer alan 6 bin 653 adet konut ve 175 adet işyerine ilişkin değerleme raporu De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş tarafından açıklandı. 

Kap Açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun (III-48.1) Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılan Innovia Projesi 4.Etap bünyesinde yer alan 6.653 adet konut ve 175 adet işyerine ilişkin yıl sonu değerleme raporu ve ekleri ekte yer almaktadır. 

Değerleme raporu için