02 / 05 / 2024

İnönü Stadı fazıl aysu

İnönü Stadı fazıl aysu

Beşiktaş Kulübü'nün uzun zaman maçlarını yaptığı BJK İnönü Stadı'nın mimarlarından Fazıl Aysu vefat etti. Aysu'nun cenazesinin 3 Kasım Pazar günü öğle namazını müteakip Erenköy Galip Paşa Camisi'nden kaldırılacak...

Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor!

Merakla beklenen Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadyum da ayrıca alışveriş merkezi de yer alıyor.

Çotanak Stadı'nın koltukları takılıyor!

22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı'nın koltukları takılıyor. İnşaatına 2016 yılında başlanan spor kompleksinin çalışmaları tam gaz devam ediyor...

Malatya İnönü Stadı bu yıl yıkılacak!

1970 yılında kullanılmaya başlanan Malatya İnönü Stadı müsabakalara veda etti. Stadın bu yıl içinde yıkılması planlanıyor.

Cebeci İnönü Stadı yıkılacak!

Başkent'in en büyük stadyumu olan Cebeci İnönü Stadı yıkılıyor. Yıkılacak stadyumun yerine 3 bin 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak.

Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak!

Yaklaşık 102 dönüm arazide 43 dönüm üzerine inşa edilen Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak.

Ümraniye Necip Fazıl'daki düşük imar, dönüşümü yavaşlatıyor!

Seçildiği günden beri Alo Muhtar hattıyla mahallelerin sorun ve şikayetlerini anında cevaplayarak sorunları çözüme kavuşturan Ümraniye Necip Fazıl Mahalle Muhtarı Kadir Delbalta, muhtarlık çalışmalarını ve İstanbul'daki muhtarların sorunlarını anlattı.

İzmir Bornova Stadı'nın resmi açılışı 8 Ekim'de!

Geçen hafta Göztepe ile Elazığspor arasında oynanan karşılaşma ile açılan ve büyük ilgi gören Yeni Bornova Stadı’nın resmi açılışını 8 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak.

Rize Çaykur Didi Stadı'nın zemini hibrit çime dönüştürülüyor!

Yeşil-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Çaykur Rizespor'un maçlarını oynadığı Çaykur Didi Stadı'nın zemininin, hibrit çime dönüştürülüyor.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Akdeniz Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan meclis toplantısının 2’nci birleşimini gerçekleştirdi. Belediye konferans salonunda yapılan meclis toplantısına, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Fazıl Türk başkanlık etti.

İnönü Stadı’nın yerinde sadece bir futbol stadı yükselmiyor!

İnönü Stadı’nın yerinde sadece bir futbol stadı yükselmeyecek. Orada aynı zamanda, teknoloji harikası, sanat, moda, ofis ve yeme, içme merkezi olan bir mimari harika yer alacak. Özetle, Beşiktaşlılar muhteşem bir statta yeni başarılara imza atacak.

1948 yılında Mısırlı Prens Mustafa Fazıl Paşa Köşkü'nün arazisi satılacak!

1948 yılında Üsküdar Altunizade'de eski Millet Bahçesi'nin karşısında bulunan Mısırlı Prens Mustafa Fazıl Paşa Köşkü adıyla bilinen yıktırılmış tarihi köşkün 40 dönümlük arazisi toptan satılacakmış.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nın yıkılışı ertelendi!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kocaelispor’un iç saha maçlarını hangi statta oynayacağı belirsizliğini koruyordu. Bakan Fikri Işık müjdeyi verdi. İsmetpaşa Stadı’nın yıkılışı bir yıl daha ertelendi

2006 yılında Galatasaray'ın stad problemini TOKİ çözecek!

2006 yılında Galatasaray'ın stad problemi, Toplu Konut İdaresi'nin devreye girmesiyle 900 milyon dolarlık dev bir projeye dönüşecekmiş. Kulüp, 41 dönümlük Ali Sami Yen'i TOKİ'ye devredecekmiş.

İnönü Stadı fazıl aysu Haberi

İnönü Stadı fazıl aysu

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, BJK İnönü Stadı'nın yaşayan tek mimarı Fazıl Aysu'nun vefat ettiği bildirildi.


Aysu'nun cenazesinin 3 Kasım Pazar günü öğle namazını müteakip Erenköy Galip Paşa Camisi'nden kaldırılarak, Beylerbeyi Küplüce Mezarlığı'na defnedileceği kaydedildi.


Açıklamada, "Merhum Aysu'ya Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz"...