03 / 05 / 2024

İnönü Stadyumu bakım

İnönü Stadyumu bakım

Tahribata uğrayan İnönü Stadyumu'nda gerçekştirilecek konserler için onarım çalışmaları başladı...

Mfyy Yapı İnşaat Bakım Onarım Limited Şirketi kuruldu!

Mfyy Yapı İnşaat Bakım Onarım Limited Şirketi Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Watsons’ın saç bakım ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte Watsons’da dikkat çeken fiyatlar...

Watsons’ın bakım ürünleriyle daha güçlü ve sağlıklı saçlar! Peki fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2023 fiyat listesi....

Evde bakım parası alacaklar hemen bakın! Başvuranın hesabına 4 bin 337 TL yatacak! İşte şartlar...

Evde bakım parası, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi binlerce kişinin hesaplarına bir bir ödeniyor. Evde bakım parası alacaklar hemen bakın! Başvuranın hesabına 4 bin 337 TL yatacak! İşte şartlar...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasını gören şaşkına döndü! Peş peşe açıklanan zamlı rakamlara şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı merakla bekleniyordu. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasını gören şaşkına döndü! Şimdi peş peşe hesaplanan rakamlara bakın!

18 Ocak evde bakım parası yattı mı? Şimdi herkes hesaplarını kontrol etsin! Tam bu kadar yatacak! İl il liste...

18 Ocak evde bakım parası yatan iller binlerce vatandaş tarafından merakla araştırılıyor. Peki 18 Ocak evde bakım parası yattı mı? Şimdi herkes hesaplarını kontrol etsin! Tam bu kadar yatacak!

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası bir bir hesaplandı! Hemen zamlı maaşa bakın! 

Merakla beklenen 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası bir bir hesaplandı! Hemen zamlı maaşa bakın! 

16 Ocak evde bakım parası yattı mı? Herkes hemen hesaplarına baksın! Başvurana tam bu kadar yatıyor!

16 Ocak evde bakım parası yatan iller binlerce vatandaş tarafından merakla araştırılıyor. Peki 16 Ocak evde bakım parası yattı mı? Herkes hemen hesaplarına baksın! Başvurana tam bu kadar yatıyor!

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasını duyan resmen buz kesti! Hemen peş peşe hesaplanan yeni maaşınıza bakın

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasını duyan resmen buz kesti! Hemen peş peşe hesaplanan yeni maaşınıza bakın! 

Kişisel bakımınız için Braun'dan alabileceğiniz müthiş ürünler! İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bakımlı olmak günümüz dünyasında çok önemli. Ancak güzellik merkezine gitmek her zaman mümkün olmuyor. Bu durumda kişisel bakımı evde yapmak çok cazip bir seçenek haline geliyor. İşte Braun'un hayatınızı kolaylaştıracak, güzelliğinize güzellik katacak ürünleri ve fiyatları..

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

Sosyal destek ödemelerinden faydalanan binlerce vatandaş yeni zamlı maaşları merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı peş peşe belli oldu! Bu rakamlar şok etti! Şimdi bakın!

Binlerce vatandaşın merakla beklediği 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı peş peşe belli oldu! Bu rakamlar şok etti! Şimdi bakın!

10 Ocak evde bakım parası yattı mı? Herkes hemen hesaplarını kontrol etsin! Tam bu kadar yatıyor!

10 Ocak evde bakım parası yatan iller binlerce vatandaş tarafından merak ediliyor. Peki 10 Ocak evde bakım parası yattı mı? Herkes hemen hesaplarını kontrol etsin! Tam bu kadar yatıyor!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı bir bir açıklandı! Bu rakamı görenin aklı gitti! Hemen bakın

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı bir bir açıklandı... Bu rakamı görenin aklı gitti... Hemen bakın...

İnönü Stadyumu bakım Haberi

İnönü Stadyumu bakım
26 Temmuz'a kadar 6 konserin yapılacağı İnönü Stadyumu'nda onarım çalışmaları sürüyor. 25 bin koltuğun takılacağı ve 2 dönüm çimin serileceği İnönü Stadyumu'nda yapılacak konserlerin geliri ise tadilata...