03 / 05 / 2024

İnönü Stadyumu onarım

İnönü Stadyumu onarım

Tahribata uğrayan İnönü Stadyumu'nda gerçekştirilecek konserler için onarım çalışmaları başladı...

TOKİ Kuzey Ankara Girişi projesi onarım ihalesi yarın!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

TOKİ Ankara Hizmet Binası onarım ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Hizmet Binasına ait Bakım Onarım İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Tunca Nehri'ndeki Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları mecliste!

Tunca Nehri üzerinde bulunan Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları ve ne zaman trafiğe açılacağı meclis gündeminde konu oldu...

Fermanoğlu Kentsel Dönüşüm İnşaat Onarım Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fermanoğlu Kentsel Dönüşüm İnşaat Onarım Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadaıl Ruhullayev tarafından kuruldu. 

TOKİ Kuzey Ankara Girişi konut onarım ihalesi yarın!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1 -3 -5 -6 -7 -8 -9 ve 15 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Çatının onarım masraflarını kim öder?

Apartman çatıları, Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince anayapının ortak alanları arasında bulunuyor. Peki, Çatının onarım masraflarını kim öder?

Caymazlar Yapı İnşaat Onarım Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caymazlar Yapı İnşaat Onarım Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kerim Levent Caymaz ve Kerem Caymaz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Zonguldak Belen Sanayi Sitesi yolların onarım bekliyor!

Zonguldak Ereğli'deki Belen Sanayi sitesindeki 200 esnaf bozuk yolların onarımı için destek istedi. Esnaf 3 yılı aşkın süredir yolların asfaltlanmasını istediklerini belirttiler.

Malatya Vagon Onarım Fabrikası’nın özelleştirilmesi durduruldu!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Vagon Onarım Fabrikası’nın (VOF) özelleştirilmesinin durdurulduğunu açıklayarak, fabrika alanının Lojistik Ticaret Merkezi’ne dönüştürüleceğini belirtti.

Soma'nın yolları onarılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’nın Muzaffer Tezcan Caddesi’nde Gediz A.Ş tarafından yapılan alt yapı çalışmalarının ardından vatandaşların mağduriyet yaşamaması amacıyla yolda bakım ve onarım çalışması yaptı.

Manisa Kula'nın yolları onarılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde Güvercinlik ve Burgaz mahallelerindeki asfalt yolların bakım ve onarımı yapılarak kış mevsimine hazırlanıyor.

Manisa Köprübaşı'nın yolları onarılıyor!

İl genelinde başlattığı çalışmalarla vatandaşların yüzünü güldüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, asfalt hamlesinin yanı sıra yol bakım ve onarım çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

İnönü Stadyumu onarım Haberi

İnönü Stadyumu onarım
26 Temmuz'a kadar 6 konserin yapılacağı İnönü Stadyumu'nda onarım çalışmaları sürüyor. 25 bin koltuğun takılacağı ve 2 dönüm çimin serileceği İnönü Stadyumu'nda yapılacak konserlerin geliri ise tadilata...