04 / 05 / 2024

İnşaat atıkları ne olacak

İnşaat atıkları ne olacak

Yapı Ürünleri ve Üreticileri Federasyonu, '2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler' konulu toplantı düzenledi...

Demir fiyatlarına indirim geldi! İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları arz ve talep dengesine göre değişkenlik gösteriyor. İnce ve kalın demir oplarak satışa sunulun demirin güncel fiyatları ise merak edilip araştırılyor. İnşaat demir fiyatları ne kadar? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi.

İnşaat demiri fiyatları ne kadar? 1 ton inşaat demiri fiyatı resmen fırladı! 1 Nisan 2024 demir fiyatları

İnşaat demiri fiyatlarına zam geldi. Gelen zamların etkisiyle 1 ton demirin fiyatı adeta fırladı. İnşaat demiri fiyatları ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 1 Nisan 2024 demir fiyat listesi.

Aşamalı konut edindirme sistemi: Önce arsayı sonra konutu al! İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Son beş yılda arsa fiyatları ve inşaat maliyetlerinin artması ile vatandaşın konut alma hayali kabusa dönmeye başladı. Vatandaşların konut sahibi olmasına yardımcı olacak aşamalı konut edindirme sistemi devreye girdi. Peki yeni sistemin İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi 

Son zamanlarda inşaat demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Gelen indirim sonrası demir fiyatları dip seviyelere kadar geriledi. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç lira? 2023 demir fiyatları kaç TL? Güncel demir fiyatları

İnşaatın en temel yap malzemelerinden biri olan demirin fiyatları merak ediliyor. Son dönemlerde peş peşe gelen indirimlerden sonra demir fiyatları düşüşe geçti.İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç lira? 

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç TL oldu? 13 Mart 2023 demir fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli depremler büyük yıkıma neden oldu. Hükümetin yıkılan konutların yeniden yapılmasına yönelik açıklamalarından sonra demir fiyatlarına peş peşe zam gelmeye başladı. Peki İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç TL oldu? 13 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

İnşaat sektörüne gelen zamlar kasırga etkisi yarattı, dağıttı geçti! Beton, çimento ve demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat sektöründe zam haberleri gündemde yerini korumaya devam ediyor. İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemeleri olan demir, beton ve çimentoya fahiş zamlar geldi. İnşaat sektörüne gelen zamlar sektörü resmen darmaduman etti. Peki beton, çimento ve demir fiyatları ne kadar?

İnşaat sektörüne bir iyi bir de kötü haber! Demir fiyatları 200 TL düştü fakat İstanbul'u teğet geçti!

İnşaat sektörüne son dakika gelişmesi olarak bir iyi bir de kötü haber var. İyi haber inşaat demirine 200 lira indirim geldi. Kötü haber ise demir fiyatlarındaki indirim sadece İzmir, Payas ve Karabük için geçerli. İstanbul'da demir fiyatları değişmedi...

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sarıalioğlu  tarafından kuruldu.

Tolgahan Sayışman inşaat sektörüne girdi!

İnşaat sektörüne giren oyuncu Tolgahan Sayışman 40 dairelik rezidans ve 14 villadan oluşan iki projeyi hayata geçirecek.

İnşaat atıkları ne olacak Haberi

İnşaat atıkları ne olacak

Yapı Ürünleri ve Üreticileri Federasyonu, '2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler' konulu toplantı düzenledi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın îdris Güllüce'nin konuşmacı olarak katıldığı toplantının ev sahipliğini YÜF Yönetim Kurulu Başkanı M. Şefik Tüzün yaptı. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında, ülke genelinde 20 yılda 7 milyon konutun yeniden inşa edileceğinin altını çizen Tüzün, "Türkiye'deki konut stokunun yaklaşık üçte biri değişecek ve toplam maliyetin 500 milyar dolar civarında olmasını bekliyoruz. Sektörümüz, çevre ve atık kullanımı ile ilgili her alanda öncülük rolünü üstlendiği gibi, kentsel dönüşümden kaynaklı inşaat ve yıkıntı atıklarının yeniden kullanımı konusunda yürütülen çeşitli araştırma projelerinde de yer almaktadır" dedi. Sektörün inşaat atıklarının yeniden dönüşümü üzerinde TÜBİTAK ile ortaklaşa çalışma yürüttüğünü dile getiren Tüzün, "inşaat atıklan...