09 / 05 / 2024

inşaat denetleme ve düzenleme kurumu oluşturulmalı

inşaat denetleme ve düzenleme kurumu oluşturulmalı

İNTES Başkanı Şükrü Koçoğlu, maket üzerinden satışların büyük sorunlara yol açabileceğinin altını çizerek, İnşaat Denetleme ve Düzenleme Kurumu oluşturulması gerektiğini belirtti...

Brç Teknik İnşaat Pazarlama Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brç Teknik İnşaat Pazarlama Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Berçin tarafından kuruldu.

İnşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 Temmuz’a dair Hizmet, Perakende Ticaret ve İnşaat Güven Endekslerini yayımladı. Bu kapsamda, inşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü.

Oşin Maraton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oşin Maraton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nazaret Alboya ve Tekin Yavuz ortaklığında kuruldu.

Toplam ciro endeksi Ekim'de yüzde 124,8 yükseldi! İşte sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörlerindeki o rakamlar...

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, ekim ayında, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 124,8 arttı. İşte ayrıntılar...

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Sinan Eser tarafından kuruldu.

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Sinan Eser tarafından kuruldu.

Minel Group Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minel Group Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erçin Yıldırım tarafından kuruldu.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Burçin Alpaslan tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü maliyetlerden ve dövizdeki dalgalanmadan nasıl etkilenecek?

Helmann Grup'un Yönetim Kurulu Başkan Dr. Selman Özgün, yükselen inşaat maliyetlerinin ve dalgalanan döviz kurunun gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyeceğini anlattı. Özgün, sektörün global düşünmesi gerektiğini ve iş yapış şeklinin değişmesi gerektiğini belirtti.

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi 500 bin TL bedelle Hasan Akçin tarafından açıldı.

İnşaatçılar ve çimentocular karşı karşıya!

Son zamanların gündem konuları arasında bulunan çimento fiyatları inşaatçılar ve çimentocuları karşı karşıya getirdi.

Enka İnşaat, gayrimenkul ve inşaat faaliyetlerinde atağa geçti!

Yatırım Finansman Araştırma Müdürü Serhan Gök, Enka İnşaat'ın inşaat ve gayrimenkul sektöründeki konumuna ilişkin açıklamalar yaptı. Enka İnşaat'ın net kar oranına ve projelerine değinen Serhan Gök, Enka İnşaat'ta karın beklenenin üzerinde olduğuna dikkat çekti.

inşaat denetleme ve düzenleme kurumu oluşturulmalı Haberi

inşaat denetleme ve düzenleme kurumu oluşturulmalı
İnşaat sektöründe proje üzerinden satışların teslimlerin de ciddi sorunlar yaşanabileceğini söyleyen İNTES Başkanı Şükrü Koçoğlu, bankacılık sektörünün denetimlerini gerçekleştiren BDDK gibi, inşaat sektörü için de Denetleme ve Düzenleme Kurumu oluşturulması gerektiğini, bu sayede önceden para toplayan sat-yap uygulamasının olumsuz etkilerinin ortadan kalkabileceğini...