06 / 05 / 2024

inşaat dış borç ilişkisi

inşaat dış borç ilişkisi

İnşaat büyürken dış borç arttı. Türkiye ekonomisi üzerine 20'nin üzerinde kitabı yayımlanan iktisatçı - yazar Mustafa Sönmez, inşaat sektörünün siyasi ve ekonomik boyutlarıyla ele alınması gerektiğini belirtti.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

TAV İnşaat’tan 'borç' açıklaması!

TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak, ‘TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor’ başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''Bankalarla görüşmeler ve alacak davalarımız sürüyor'' ifadeleri kullanıldı.

Pricot İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pricot İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Can Çağdaş Balaban tarafından kuruldu.

Orient Yazılım Teknolojileri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orient Yazılım Teknolojileri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Volodymyr Dvynskyı tarafından kuruldu.

Onflex İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onflex İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saeid Poorsoltani tarafından kuruldu.

I3PE İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

I3PE İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Moncef Ben Yarou tarafından kuruldu.

Dora Dizayn Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora Dizayn Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kayacı ve Ömer Erkendoğdu ortaklığında kuruldu.

Distance İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Distance İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Youssef tarafından kuruldu.

Tesma İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tesma İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Anthony Oluwagbemıga tarafından kuruldu.

RTM Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RTM Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Müjde Coşkun tarafından kuruldu. 

Kiyad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kiyad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahador Mahmoudi ve Behzad Mahmoudi ortaklığında kuruldu.

Golden Life Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Life Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sharafzad ve Jalal Esfahani ortaklığında kuruldu.

inşaat dış borç ilişkisi Haberi

inşaat dış borç ilişkisi


Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi, Adana ve Türkiye'nin en önemli gündem maddelerinden birini oluşturan konut ve inşaat sektörünü masaya yatırdı. Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen "Daralan Kriz Çemberinde Konut ve İnşaat" konulu söyleşinin moderatörlüğünü İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer yaptı. Biçer, Türkiye'nin genelinde, plansız, çağdaş anlayıştan uzak, kıt olan kamu kaynaklarının israf edilmesine, tarım alanlarının tahribine, çarpık yapılaşmaya ve sosyo-kültürel sorunlara neden olan bir anlayışın fütursuzca devam ettirildiğini söyledi. Ülkemizde, AKP eliyle neoliberal şirketçi bir kentleşme yaratılmaya. TOKİ'nin uzmanlık alanı olan uydu kent modelleriyle kentlerin ruhsuz, yöresel kimliği olmayan, çirkin binalar yığınına dönüştürülmeye çalışıldığını savunan Biçer, ''Meydanlar halka kapatılmakta, iktidarın gücünü simgeleyen görsel simgelerle, devasa binalarla, tüketimi teşvik eden AVM'lerle...