04 / 05 / 2024

inşaat düzenlemesi

inşaat düzenlemesi

İnşaatçıların Ekim'den itibaren pozitif gelişmeleri görmeye başlayacağını ifade eden Apaydın, ayrıca konut kredilerinde faiz oranlarının yüzde 1'in altına çekilmesi gerektiğini söyledi...

Vatandaşlara Kamu Borçları İçin Af Düzenlemesi: Başvuru Süresi Uzatıldı

Kamu kurumlarına olan borçları bulunan vatandaşlar için af düzenlemesi yapıldı. Vergi borcu, trafik cezası ve diğer borçlar toplamı 2 bin TL'nin altında olanların borçları silinirken, 2 bin TL üzerindeki borçlar için yapılandırma imkanı sunuldu.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

I3PE İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

I3PE İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Moncef Ben Yarou tarafından kuruldu.

Dora Dizayn Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora Dizayn Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kayacı ve Ömer Erkendoğdu ortaklığında kuruldu.

Distance İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Distance İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Youssef tarafından kuruldu.

Tesma İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tesma İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Anthony Oluwagbemıga tarafından kuruldu.

RTM Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RTM Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Müjde Coşkun tarafından kuruldu. 

Kiyad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kiyad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahador Mahmoudi ve Behzad Mahmoudi ortaklığında kuruldu.

Golden Life Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Life Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sharafzad ve Jalal Esfahani ortaklığında kuruldu.

Barad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Babak Bargezar ve Hamid Ghodsırad ortaklığında kuruldu.

Line İç Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Line İç Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kaplan tarafından kuruldu.

Organize Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Organize Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakuş ve Mustafa Karakuş ortaklığıyla  kuruldu.

inşaat düzenlemesi Haberi

inşaat düzenlemesi

Ortadoğu Grup İnşaat Grup Başkanı Nusret Kayhan Apaydın, 24 Haziran seçimi sonrası ilk üç ayın yeni sisteme yönelik çalışmalarla geçeceğini söyledi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Nusret Kayhan Apaydın, Ekim'den itibaren ekonomide ve inşaat sektöründe pozitif gelişmelerin görünür hale geleceğini ifade etti.

Mayıs ve Haziran ayında kamu bankalarının konut kredisi faizini yüzde 0,98'e çekmesiyle satışların canlandığını hatırlatan Apaydın, kendilerinin de sunduğu kampanyalarla ilk altı ayın kapanışının yüz güldürdüğünü söyledi.

"Yıllık 1 milyon konutun üretilmesi ihtiyaçtır"

İnşaat sektörünün 200 civarında farklı alt sektöre iş alanı açtığını ifade eden Apaydın, "Özellikle deprem riski nedeniyle kentsel dönüşüme tabi tutulması gereken konut sayısının 6-7 milyon civarında olduğu ve bunların da aslında en kısa sürede dönüştürülmesi zorunluluğu düşünüldüğünde inşaat sektöründeki gelişim ihtiyacı çok üst düzeyde mevcuttur."...