15 / 05 / 2024

İnşaat el aletleri

İnşaat el aletleri

İnşaat el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, ülke tarihinin en acı olaylarından biri olan 17 Ağustos 1999 depreminin 16. yıldönümü kapsamında “Türkiye’de Deprem Gerçeği ve Yapı Güvenliği" konusuna dikkat çekti.

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Elçi tarafından kuruldu.

Özçel İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçel İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Özcan tarafından kuruldu.

El Haci Danışmanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Haci Danışmanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Alahmad Aljneıd tarafından kuruldu.

Koçtaş hırdavat el aletleri ne kadar? 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta hırdavat el aletleri ne kadar? Merdiven, vida gibi birçok ürün Koçtaş’ta satılıyor. İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

El Evvel Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Evvel Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Yunus Emre Duran tarafından kuruldu.

El Wafa Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Wafa Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Farıd Khaddouma tarafından kuruldu.

Elıtex Proje Pazarlama Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Elıtex Proje Pazarlama Turizm İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta kuruldu.

Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı.

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Meshaal A F A A ve Mustafa Açar ortaklığında kuruldu.

El Basira İnşaat Emlak İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

El Basira İnşaat Emlak İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammed Abdulr Al-Kanan tarafından kuruldu.

El Rim Turizm İnşaat Emlak Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Rim Turizm İnşaat Emlak Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ibrahım Khalaf tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründeki zamlar el yakıyor!

Son zamanlarda, özellikle Mart'tan beri kurlarda yaşanan yükseliş, inşaat maliyetlerinin de hızlı bir şekilde artmasına neden oldu. İnşaat sektörünün malzeme kalemlerinde el yakan zamlar yapıldı. Peki sektör bu konuda ne diyor?

Şile El Ele İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile El Ele İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil saroğlu tarafındna kuruldu.

İnşaat el aletleri Haberi

İnşaat el aletleri

İnşaat el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, ülke tarihinin en acı olaylarından biri olan 17 Ağustos 1999 depreminin 16. yıldönümü kapsamında “Türkiye’de Deprem Gerçeği ve Yapı Güvenliği" konusuna dikkat çekti. Yapı elemanlarını sabitleyen dübellerin ve taşıyıcı sistemlerin yapı güvenliği konusunda ne kadar belirleyici olduğunun altını çizen Hilti, deprem ülkesi Türkiye’de C2 deprem performans sınıfında dübel kullanımının yasal zorunluluk olması gerektiğini vurguladı.


Yüzölçümünün yüzde 92’si deprem kuşağında yer alan ülkemizde, binaların depreme karşı güvenli olması hayati önem taşıyor. Ancak bilinenin aksine bu güvenlik sadece binanın depremde yıkılmaması anlamına gelmiyor. Hayati risklerin ve yaralanmaların önlenmesi için binanın sağlamlığı kadar elektrik tesisatı, asansör, dış cephe gibi yapı elemanlarını sabitleyen dübellerin ve taşıyıcı sistemlerin sağlamlığı da önemli. Bu konudaki inovasyonu ve ileri teknolojisi...