29 / 04 / 2024

İnşaat-İş 1. genel kurulu

İnşaat-İş 1. genel kurulu

İNŞAAT İşçileri Sendikası (İnşaat-İş), dün 1. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. İstanbul Kadıköy'de bulunan genel merkez binasında yapılan kongreye çeşitli siyasi örgütler ve sendikalar da destek verdi.

L2m5engr Danışmanlık İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

L2m5engr Danışmanlık İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muwaffaq Al Reyabı tarafından kuruldu.

Amal İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amal İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile A. Salih Azeez Azeez ve Alı Hayder Samı Al-Zamılı ortaklığında kuruldu.

Alaa Salhani Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaa Salhani Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Alaa Salhanı ve Iman Salhanı ortaklığında kuruldu.

Tigaya İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tigaya İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Münir Albanna tarafından kuruldu.

Sema Sm İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sema Sm İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Mohamed Jabrını ve Sameer Dabıt ortaklığında kuruldu.

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Makyol İnşaat'ın acı günü! Özay Turnaoğlu vefat etti!

Makyol İnşaat eski Genel Müdürü Özay Turnaoğlu hayatını kaybetti.

Al Rayan Company İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Rayan Company İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Bakkarı, Lolyeh Alkak tarafından kuruldu.

Alşavvaf Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alşavvaf Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Najem Alsawaf tarafından kuruldu.

YDA İnşaat'ın 2021'in ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

YDA İnşaat 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 dönemine ait konsolide sınırlı rapora göre; şirketin hasılatı inşaat-taahhüt alanında 1 milyar 582 milyon 599 bin 861 TL oldu. 

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  100 bin  TL sermaye bedeli Ayman Alhadı aA Bıleıd  ve  Sedeq Elhadı A.Belaıd  tarafından kuruldu.

Jood İnşaat İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jood İnşaat İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  600 bin TL sermaye bedeli  ile Alassad Alahmad Alaeoub  Ve Alassad Ve Alahmad Alaeoub  tarafından kuruldu.

Rh Unıted Grup İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rh Unıted Grup İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Eddın Rıshı ve Hazeem Hıjazı ortaklığında kuruldu.

İnşaat-İş 1. genel kurulu Haberi

İnşaat-İş 1. genel kurulu

İNŞAAT İşçileri Sendikası (İnşaat-İş), dün 1. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. İstanbul Kadıköy'de bulunan genel merkez binasında yapılan kongreye çeşitli siyasi örgütler ve sendikalar da destek verdi. Kongre sonucunda önerilen yönetim kurulu listesi oybirliğiyle kabııl edildi. Buna göre, sendikanın merkez yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Remzi Yılmaz, Tekin Aslan, Serdar Ben, Mustafa Adnan Akyol ve Hasan Oğuz. 

Genel Kurul, Rüzgârla Bir Miizik adlı grubun müzik dinletisiyle sona...