29 / 04 / 2024

L2m5engr Danışmanlık İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


L2m5engr Danışmanlık İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muwaffaq Al Reyabı tarafından kuruldu.



L2m5engr Danışmanlık İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muwaffaq Al Reyabı tarafından kuruldu.

L2m5engr Danışmanlık İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Gayrimenkul alım satımı, is danışmanlığı islerini yapmak. -Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. -Her türlü ev ve büro mefruşatı, çeyiz eşyası, ev ve mutfak eşyası beyaz eşya ,televizyon ,müzik eşyası, elektronik eşya, mobilya, bilgisayar ve malzemeleri ticaretini yapmak. -Her çeşit restoran ve lokanta, pastane, kafeterya, kafe işletmeciliği yapmak, kiralamak, kiraya vermek, konusu ile ilgili alet ve edevatları satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. -Şirket amaç ve konusu ile ilgili olarak ev, işyeri ve bilumum ticarethanelerin dekorasyon ve tasarım hizmetlerini yapmak ve yaptırmak. -Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü tıbbi malzeme alımı satımı, ithalat ve ihracat, taahhütlere girmek. -Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı, alımı, satımı ve pazarlaması konularında faaliyette bulunmak.
 


Geri Dön