30 / 04 / 2024

inşaat kavaklı konakları satılık

inşaat kavaklı konakları satılık

270 bin liradan başlayan fiyatlarla Beylikdüzü Kavaklı Konakları ödeme planı bilgisine göre banka kredisi kullanmak mümkün...

Beylikdüzü Kavaklı Konakları ödeme!

2+1 daireler için 270 bin liradan başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği Beylikdüzü Kavaklı Konakları ödeme bilgisine göre banka kredisi kullanılabiliyor...

Mamak'ta mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı!

Ankara Mamak'ta inşa edilen mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı. Konakların yakın zamanda ilçe halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Yeniköy Konakları ikmal inşaat ihalesi 16 Aralık'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Eyüp Alibeyköy'de yer alan Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi. Projede kalan ikmal inşaat işleri Emlak Konut GYO tarafından 16 Aralık'ta ihale edilecek.

ODTÜ yönetimi yurt inşaatını gözden geçirmeye karar verdi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Yönetim Kurulu, kavaklık alana yapılması planlanan KYK yurt inşaatının gözden geçirileceğini duyurdu...

Muğla'da 22.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Muğla İli, Kavaklıdere, Köyceğiz, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer ilçelerinde yer alan arsalar üzerine 22 milyon 690 bin 648 TL bedel ile kat karşılığı inşaat yapılacak. 

3S Firuze Konakları’nda inşaatın yüzde 60’ı tamamlandı!

S Firuze Konakları’nın inşaatının yüzde 60’ı şimdiden tamamlandı. Yüksek kiralama potansiyeline sahip olan ve tamamlandığında %40 değer artışı öngörülen projede ilk anahtarların 2018’in son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Kavaklıdere Arıtma Tesisi’nin inşaatı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gördes Barajı’ndan gelecek suyu içme suyuna çevirecek Kavaklıdere Arıtma Tesisi’nin inşaatını bitirdi.

5A inşaat maliyeti 2016!

Büyükelçilik yapıları, vali konakları ve brüt alanı 600 m2 üzerindeki özel konutlar 5. sınıf A grubu yapılarda yer alıyor. Peki, 5A inşaat maliyeti 2016 ne kadar?

Gül İnşaat Nursan Konakları fiyatları!

Gül İnşaat Nursan Konakları fiyatları 230 bin liradan başlayarak değişiyor. 5 blok halinde yükselen Nursan Konakları projesi 172 daire ve 8 dükkandan meydana geliyor...

İnşaat işçileri de hafta sonu tatili istiyor!

Kayseri İnşaat İşçileri ve Taşeronları Derneği Başkanı Kavaklıoğlu, Pazar tatilinin her sektörde işçilerin yasal hakkı olmasına rağmen inşaat çalışanlarının bu haklarının göz ardı edildiğini söyledi.

İnşaat sektörü seçimden nasıl etkilendi?

Kısa adı KİİTDER olan Kayseri inşaat işçileri ve Taşeronları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavaklıoğlu, gazetemize seçim sonrası inşaat sektörünün genel durumunu değerlendirdi.

Ali Kavaklıoğlu: İnşaat sektörü seçimden olumsuz etkilendi!

Kısa adı KİİTDER olan Kayseri inşaat işçileri ve Taşeronları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavaklıoğlu, 7 Haziran genel seçimlerinin sonucunda inşaat sektörünü olumsuz yönde etkilediğini vurguladı.

Buca Tüneli'nin inşaatı tamamlandı!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından İzmir İçmesuyu 2. Merhale İsale Hattı Projesi kapsamında inşa edilen İzmir İletim Hattı 3. Kısım (Kavaklıdere-Buca-Bornova) inşaatı kapsamında açılan Buca Tüneli'nde ışık göründü

Bayrak İnşaat Bayrak Konakları projesine başladı!

İnşaat ve otomotiv sektöründe yatırımları ile iş dünyasında önemli bir yer edinen Bayrak İnşaat Nişantaşı'nda Bayrak Konakları projesinin yapımına başladı. Bayrak İnşaat kentsel dönüşüm ve bina yenileme projelerine Nişantaşı' nı da ekledi.

inşaat kavaklı konakları satılık Haberi

inşaat kavaklı konakları satılık



Kavaklı Konakları Gül İnşaat tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü'nde hayata geçirilen ve içerisinde 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tiplerinin yer aldığı Kavaklı Konakları projesinin satışları sürüyor. Beylikdüzü Kavaklı Konakları 'nda 276 adet konut ve 64 adet ticari ünite mevcut. 


Beylikdüzü Kavaklı Konakları ödeme planı 'na göre daireler 270 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.  İnşaat alanı 20 bin 600 metrekareye yayılan Kavaklı Konakları fiyat listesi 'nin ayrıntıları şöyle: 



Beylikdüzü Kavaklı Konakları fiyat: 


123 - 133 metrekare 2+1 daireler 270 bin liradan,

155 - 170 metrekare 3+1 daireler 335 bin liradan,

170 - 180 metrekare 4+1 daireler 430 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Beylikdüzü Kavaklı Konakları ödeme planı ayrıntıları şöyle: 



Beylikdüzü Kavaklı Konakları ödeme planı: 


Beylikdüzü Kavaklı Konakları ödeme planı bilgisi dahilinde daire için yüzde 25 peşinat verildikten...