04 / 05 / 2024

inşaat malzemeleri ve konutta zam

inşaat malzemeleri ve konutta zam

Konut fiyatları ve konut satışları ile ilgili gelişmelerin değerlendirildiği Türkiye İMSAD'ın sektörel analiz çalışmasında ise inşaat malzemelerindeki maliyet artışının konut satış fiyatlarının altında olduğu görüldü.

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile ile Beyhan Kırboğa tarafından kuruldu. 

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Güldane Özsoy tarafından kuruldu.

Mcatechnıc İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcatechnıc İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Çağlar Alkan tarafından kuruldu.

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Baran tarafından kuruldu.

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? Bazı ahşap modelleri derledik. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Akteki İnşaat Malzemeleri Ve Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akteki İnşaat Malzemeleri Ve Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Aktekin tarafından kuruldu.

Valbridge İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valbridge İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Valerıy Zelentsov tarafından kuruldu.

Galata Internatıonal İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Galata Internatıonal İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de Eren Yağız Özcan tarafından kuruldu.

Marksam İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marksam İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Tayfun Bilen tarafından kuruldu.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

İnşaat malzemeleri fiyatları yüzde 7,22 arttı!

İstanbul Ticaret Odası tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat malzemeleri fiyatları yüzde 7,22 artış gösterdi...

inşaat malzemeleri ve konutta zam Haberi

inşaat malzemeleri ve konutta zam

Küresel krizin olumsuz etkilerinin yaşandığı 2009 yılından başlayarak 2014 yılma kadar geçen 4,5 yıllık dönemde inşaat malzemesi maliyetleri, konut fiyatları ve konut satışları ile ilgili gelişmelerin değerlendirildiği Türkiye İMSAD'ın sektörel analiz çalışmasında ise inşaat malzemelerindeki maliyet artışının konut satış fiyatlarının altında olduğu görüldü. Konut fiyatlarının artışında inşaat malzemesi maliyetlerindeki artışın birinci derecede etkili olmadığını belirten Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, kurum olarak bu konuda yaptıkları sektörel analiz çalışmasına dayanarak konut fiyatlarının inşaat malzemeleri maliyetlerinden daha fazla arttığım söyledi. Türkiye İMSAD'ın 2014 Ağustos Aylık Sektör Raporu'na göre, 2014 Haziran ayında önemli inşaat malzemesi alt sektörlerinde gerçekleşen üretim, geçen yılın aynı ayına göre geriledi. İnşaat malzemeleri içinde önemli yer tutan çimento yüzde 5,3, hazır beton yüzde 10,6 oranında...