05 / 05 / 2024

İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı

İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı

Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. 55 yıldır boya sektöründe faaliyet gösteren Uzertaş, fuara katıldı.

Kale Kilit, Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda!

Kale Kilit nesil akıllı ürünlerini 23-27 Mayıs'ta gerçekleşecek Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda tanıtacak.

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile ile Beyhan Kırboğa tarafından kuruldu. 

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Güldane Özsoy tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Mcatechnıc İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcatechnıc İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Çağlar Alkan tarafından kuruldu.

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Baran tarafından kuruldu.

Akteki İnşaat Malzemeleri Ve Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akteki İnşaat Malzemeleri Ve Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Aktekin tarafından kuruldu.

Valbridge İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valbridge İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Valerıy Zelentsov tarafından kuruldu.

Galata Internatıonal İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Galata Internatıonal İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de Eren Yağız Özcan tarafından kuruldu.

Marksam İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marksam İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Tayfun Bilen tarafından kuruldu.

Rekline Group İnşaat Malzemeleri Ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Rekline Group İnşaat Malzemeleri Ve Reklam Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Nıjat Huseynov ve Rovshan Ibrahımov tarafından kuruldu.

Akös Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akös Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Beşaltı tarafından kuruldu.

Yalçet İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçet İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Çetiner, Mustafa Yalçın, Sabit Yalçın tarafından kuruldu.

İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Haberi

İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı

Yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli "Yapı Fuarı" olma özelliğini sürdüren Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. TÜYAP Büyükçekmece’de gerçekleştirilen fuara katılan Uzertaş, inovatif ürünleri ile fuarda yoğun ilgi gördü. Fuarda gelişigüzel yapılan grafitilere karşı geliştirilen Nu Guard AG ve II. Mahmut Türbesi, Ataşehir Mimar Sinan Camii, Pargalı İbrahim Paşa Külliyesi gibi yapılarda uygulanan Beeck boyaları sergilendi. 5 gün boyunca Türk boya pazarına tanıttığı ürünler ile fuarda yerini alan Uzertaş, sektörde 55 yıldır hizmet veriyor.


Türk boya pazarında “İlklerin ve yeniliklerin lideri” sloganıyla “Toptancı” olarak hizmet veren Uzertaş, inovatif ürünleriyle fuarda yerini aldı. Neredeyse her ara sokakta rastladığımız gelişigüzel yapılan grafitilere karşı geliştirilen Nu-Guard AG ürünleri ile istenmeyen yazılar veya...