19 / 05 / 2024

İnşaat malzemelerinde durağanlık yaşanacak

İnşaat malzemelerinde durağanlık yaşanacak

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD),Türkiye'nin ilk İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi'ni yayınlamaya başladı.İnşaat Malzemesi Sanayi Endeksi'ne göre, yılın ilk 3 ayında durağanlık yaşanacak

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Black Mirror'un yeni sezonu mu gerçek hayat mı? Google, anlık çeviri yapan artırılmış gerçeklik gözlüğünü tanıttı!

11 ve 12 Mayıs tarihlerinde gerçekleşem Google I/O 2022 geliştirici konferansının ilk günü sona erdi! Google, anlık şekilde herhangi bir dilden çeviri yaparak gerçek hayata sizin dilinizde altyazı ekleyen gözlüğünü dünyayla tanıştırdı! Peki, Google konferansın ilk gününde neler oldu?

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Taner         Kınış tarafından kuruldu.

Kurtoğlu Yek Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtoğlu Yek Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Soğanlık’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kurt tarafından kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Altın Rüya İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Rüya İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Mohammadi Rad tarafından kuruldu. 

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi kuruldu!

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi Nuri Mustafa Göbel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Camas Mühendislik İnşaat İklimlendirme Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Camas Mühendislik İnşaat İklimlendirme Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Osman Ziya Camaş tarafından 20 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Sarıyer, Huzur Mahallesi, Beyazıt Caddesi'nde kuruldu.

FU İnşaat Yayıncılık ve Yazılım Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FU İnşaat Yayıncılık ve Yazılım Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergun Çağlar Fırat tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Alptekin Caddesi'nde kuruldu.

Asır Harfiyat Otomotiv İnşaat Taşımacılık ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Harfiyat Otomotiv İnşaat Taşımacılık ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yamaç tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi'nde kuruldu.

İnşaat malzemelerinde durağanlık yaşanacak Haberi

İnşaat malzemelerinde durağanlık yaşanacak


Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD),Türkiye'nin ilk İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi'ni yayınlamaya başladı.


İnşaat Malzemesi Sanayi Endeksi 

İnşaat Malzemesi Sanayi Endeksi ile Türkiye'de inşaat malzemesi sanayi faaliyetleri, güven ve gelecek beklentileri bundan böyle sektörde ilk kez aylık olarak ölçülecek. Türkiye İMSAD tarafından her ay periyodik olarak yayınlanacak olan endeks çalışması ile artık inşaat malzemesi sanayindeki tüm gelişmeler ve eğilimler, sürekli ve düzenli bilgi akışı ile izlenecek. 


İlk üç ayda durgunluk beklentisiİnşaat Malzemesi Sanayi Beklenti Endeksi değerlendirildiğinde ise önümüzdeki üç aya ilişkin olarak Türkiye ekonomisi ile inşaat malzemeleri sanayine ilişkin olumlu beklentilerde gerileme dikkati çekiyor. Yine önümüzdeki üç aya ilişkin alınan yurtiçi sipariş beklentilerinin de mevsimsellikle birlikte azaldığı yönünde bir seyir gözleniyor. İhracat siparişleri beklentisi ise göreceli olarak daha iyimser seyrediyor.


İnşaat Malzemesi...