02 / 05 / 2024

İnşaat Sanayii Federasyonu

İnşaat Sanayii Federasyonu

Türkiye’nin Avrupa ülkeleri ile yıllardır yaşadığı vize sorunu İstanbul’daki İnşaat Sanayii Federasyonu’nun genel kurulunda da gündeme geldi. Toplantıya katılan Bakan Bağış, Avrupalı inşaatçılara çağrı yaparak “Vize duvarlarını buldozerlerimizle yıkalım”

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından açıldı.

Aldemir İnşaat Harita Nakliye Ve Emlak Alım Satım Hizmetleri Sanayii Ticaret Ltd.Şti.Ümraniye Şubesi açıldı!

Aldemir İnşaat Harita Nakliye Ve Emlak Alım Satım Hizmetleri Sanayii Ticaret Ltd.Şti.Ümraniye Şubesi Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Aldemir tarafından açıldı.

Kamer İnşaat Ticaret Ve Sanayii Anonim Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Kamer İnşaat Ticaret Ve Sanayii Anonim Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 14 milyon 395 bin 900 TL sermaye bedeli ile Ahmet Akbalık tarafından açıldı.

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Tuzla'da 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Orbay Şimşek ve Basri Dede tarafından açıldı.

IC İçtaş'ın Rusya'daki otoyol projesini Putin açtı!

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, IC İçtaş İnşaat, Rusya Federasyonu’nun en büyük yatırımları arasında yer alan “M-11 Moskova – St. Petersburg Ekspres Yolu” projesini hizmete açtı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Happy Moon İnşaat Petrol Ürünleri Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Moon İnşaat Petrol Ürünleri Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Fateh Alkadeep ve Bilal Harba ortaklığında kuruldu. 

Ata1 İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata1 İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Şahin Akgün tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnşaat sektörü yılın 3. çeyreğinde büyümesini sürdürdü!

İnşaat sektörü de yılın üçüncü çeyreğinde büyümesini sürdürdü. Türkiye Seramik Federasyonu Başkam Erdem Çenesiz, “Çift haneli bir büyüme rakamına ulaşacağımızdan şüphemiz yoktu." dedi..

Gökyol İnşaat ve Sanayii A.Ş. İstanbul Şubesi açıldı!

Gökyol İnşaat ve Sanayii A.Ş. İstanbul Şubesi Sarıyer'de 8 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gby Han İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gby Han İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Tahirhan Örkmez ve Gökhan Örkmez ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnşaat sektörü her geçen gün ivme kazanıyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, inşaat sektörünün önemini anlattı. Karataş sektörün her geçen gün ivme kazandığını belirtti.

Ege Eps Yalıtım İnşaat Makine Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Eps Yalıtım İnşaat Makine Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Özdemir Ilık tarafından kuruldu.

İnşaat Sanayii Federasyonu Haberi

İnşaat Sanayii Federasyonu

Türkiye’nin Avrupa ülkeleri ile yıllardır yaşadığı vize sorunu İstanbul’daki İnşaat Sanayii Federasyonu’nun genel kurulunda da gündeme geldi. Toplantıya katılan Bakan Bağış, Avrupalı inşaatçılara çağrı yaparak “Vize duvarlarını buldozerlerimizle yıkalım” dedi.
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Avrupa İnşaat Sanayi Federasyonu’nun temsilcileriyle bir araya geldi. Avrupa’daki vize sorununa bir an önce son verilmesini isteyen Bağış, dünyadaki inşaat sektörüne çağrı yaparak “Vize duvarlarını buldozerlerimizle yıkalım” dedi. Avrupa İnşaat Sanayi Federasyonu (FIEC) Genel Kurulu Meridien Otel’de yapıldı. Türkiye Müteahhitler Birliği’nin FIEC’in yönetimine daimi üye olarak seçildiği genel kurul sırasında Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Antonio Tajani ve Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ikili görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmenin ardından basın toplantısı düzenlendi.
Vizenin kalkması AB’nin yararına
Toplantıda vize konusuna değinen Bakan Bağış, bu sorununun bir an önce...