08 / 05 / 2024

inşaat sorunları 2015

inşaat sorunları 2015

Türkiye'de yaşanan terörün belli şehir ve bölgelerde fiyatları etkiliyor. Bu da ileride bazı yerlerde fiyatların düşmesi ve bazı yerlerde de artması anlamına geliyor. Peki inşaat sektöründeki sorun geçici mi, kalıcı mı?

Küresel tedarik zincirinde yaşanan sorunlar inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Pandemi sebebiyle küresel tedarik zincirinde yaşanan sorunların inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

İnşaat sektöründe sorunlar çözülüyor!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ‘Mart 2020 Sektör Raporu’na göre; inşaat sektöründe yeniden büyümenin sektörün iç dinamiklerinde yaşanan sorunlar çözüldü. 

İnşaat sektörünün sorunları Mardin'de ele alındı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu inşaat sektörünün sorunlarını ele aldı.

İnşaat sektörünün sorunları Mardin'de görüşüldü!

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mardin şubesi tarafından kentte inşaat sektöründeki güncel sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü...

İnşaat sektörünün sorunları Mardin'de tartışılacak!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mardin Şubesi, 8 Aralık Cumartesi günü Türkiye’nin inşaat sektörünün devlerini Mardin’de bir araya getirerek sektörün sorunlarını tartışılacak.

İnşaat sektörünün sorunları Adana'da konuşuldu!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) ve Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) yöneticileri, düzenledikleri toplantıda inşaat sektörünün sorunlarını değerlendirdi.

Bilecik'te inşaat sektörünün sorunları konuşuldu!

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasının talebi üzerine, Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve ilgili kamu kurumları ile meslek odalarının katılımlarıyla inşaat sektörünün sorunları konuşuldu. 

Necip Nasır'dan inşaat sorunlarına çözüm sözü!

AK Parti İzmir Milletvekili ve inşaat mühendisi Necip Nasır, inşaat sektörünün sorunlarından hükümet ile ilgili olanlarını doğrudan kendisinin çözeceğinin sözünü verdi. 

Antalya'da inşaat sorunları çözülecek!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, geleceğe güvenle yürüme kararlılığında olan bir ülkenin bu yürüyüşüne “inşaat” la başlayacağını, çünkü gelişimin ana ekseninin kaçınılmaz olarak “inşaat” oluşturduğunu söyledi.

Mahmutlar AVM inşaatında sorunlar bitmiyor!

İnşaat alanındaki diğer hissedarların konuyu mahkemeye intikal ettirmesi ve ruhsatın yetersiz olmasından dolayı Alanya Belediyesi tarafından inşaatı durdurulan Mahmutlar AVM inşaatında sorunlar bitmiyor.

Kocaeli'ndeki inşaat sorunlarına çözüm aranıyor mu?

Bizim Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Kocaeli'ndeki inşaat sorunlarını kaleme aldı. İşte Murat Hamzaoğlu'nun o yazısı...

Dünyada inşaat harcamaları 2015'te yüzde 4 büyüdü!

Dünya genelinde inşaat harcamaları 2015 yılında nominal olarak değer bazında yüzde 4 büyüyerek 9.7 trilyon dolara ulaştı. Türk Yapı Sektörü Raporu'nun 2015 sonuçları açıklandı.

İnşaat istihdam endeksi 2015 yılının son çeyreğinde yüzde 1,9 geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2015 yılının son çeyreğine ilişkin inşaat iş gücü girdi endekslerini açıkladı. İnşaat istihdam endeksi, geçen yılın son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,9 geriledi.

inşaat sorunları 2015 Haberi

inşaat sorunları 2015

Türkiye'nin hali ortada!... Gündemi karışık... Bir yandan 2 yıl bile olmadı dördüncü seçime gidiyoruz. O da olacak mı olmayacak mı belli değil. Siyaset tam anlamıyla darmadağın durumda. Kimileri bireysel çıkış yolunda zigzag çiziyor, hatta "U" dönüşü yapıyor. Kimi liderler burnundan kıl aldırmıyor, dediğim dedik havasmda. Meclis var mı yok mu belli ' değil. Bir yandan da terör belası ve dış dünya ile ilişkiler sorunu. 


İnsanlar sokakta, televizyonda, basında, kendi aralarında birbirlerine soruyorlar: Ne oldu da birden bire bu hale geldik? Hele son 2 ayda ülkede her şey nasıl tepetakla oldu? 


Aslında bu soruların cevabını sosyologlar vermeli. Ama; unutmayalım ki bu sonuç bir anda ortaya çıkmış değil. Uzun yıllar yapılan yanlışların sonucu olarak ortaya çıkmış bir sonuç. "Mış" gibi yaparak veya görünürdeki...