06 / 05 / 2024

İnşaat temsilcileri buluştu

İnşaat temsilcileri buluştu

Konferansa Kınaş Satış ve Pazarlama Koordinatörü Onur Gencer, İpekar inşaat Satış Müdürü Ersan Okur ve Etna Gayri Menkul Aş. Satış Pazarlama Koordinatörü Derya Tokma konuşmacı olarak katıldı.

Çimento fiyatları fırladı! İnşaat maliyetleri uçtu! Hazır beton fiyatları 2024 ne kadar oldu? 

İnşaat sektörünün en temel malzemelerinden çimento ve beton fiyatları gelen zamlar sonrası adeta uçtu. Bu durum inşaat sektörüne ve konut fiyatlarına kadar yansıdı. Peki çimento fiyatları 2024 ne kadar? Hazır beton fiyatları 2024 kaç lira?

İnşaat sektörü temsilcileri 2024 yılından tedirgin! Arz sıkıntısı yaşanabilir!

Eflasyonist ortam, inşaat sektöründe kendini en çok konuta erişim zorluğu ve fahiş kira artışlarında gödterdi. İnşaat temsilcileri 2024'e karşı vatandaşları uyarıyor, uzmanlar 2023 yılının zorlu geçtiğini, 2024’e ise daha temkinli baktıklarını belirtti.

Emekliler acilen buraya baksın! Emekli promosyonları uçtu, hemen siz de kontrol edin!

Emekliler acilen buraya baksın... Emekli promosyonları uçtu, hemen siz de kontrol edin... İşte bütün ayrıntılar...

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! 15 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar?

Seçim sonrası yükselişe geçen altın fiyatları milyonlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Gram altın 1500 TL'yi geçerken 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu. 15 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın gaza bastı! 1 gram bile altını olan havalara uçtu! Hemen bakın! 8 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları 

8 Mayıs Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın gaza bastı ve rekor seviyelere kadar yükseldi. 1 gram bile altını olan havalara uçtu! Hemen bakın! 8 Mayıs 2023 altın fiyatları.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! 25 Mart Cumartesi bilezik fiyatları ne kadar? 

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 1978 dolara kadar yükseldi. 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 25 Mart Cumartesi altın bilezik fiyatları kaç lira?

Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 18 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları

Son dakika altın fiyatları haftasonu da yakından takip ediliyor. Altın fiyatları 11 ayın zirvesine çıkarak rekor kırdı. Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 18 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

Doların rotası resmen oluştu! Elinde doları olanlar o tarihi bekliyor! Dolarda kıyamet kopacak! Hemen bakın!

16 Mart Perşembe dolar kurundaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar endeksi 104 seviyesine kadar yükseldi. Doların rotası resmen oluştu! Elinde doları olanlar o tarihi bekliyor! Dolarda kıyamet kopacak! Hemen bakın!

Garanti, Yapı Kredi, Akbank nakit ihtiyacı olanların imdadına koştu! Anında 35 bin TL elinizde!

Garanti, Yapı Kredi, Akbank nakit paraya ihtiyacı olanların imdadına koştu. İşte detaylar!

Gram altının 1,350 TL olacağı net tarih resmen belli oldu! Elinde altını olan havalara uçtu! Görmeyen duymayan kalmasın!

Gram altın yeni haftaya rekor yükselişle başladı ve 1130 TL seviyesine kadar gelirken, gram altının 1.350 TL olacağı net tarih resmen belli oldu. Elinde altını olan havalara uçtu! Görmeyen duymayan kalmasın! 

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması CNR Emlak 17-21 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması 17 ve 21 Aralık arasında gerçekleşecek. İşte ayrıntılar...

Altın yeniden gaza bastı! Altın fiyatları resmen coştu! 1 gramınız bile varsa durmayın! 5 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları son dakika rakamlar milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlar dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri ve işsizlik verilerinden sonra yükselişe geçti. Altın fiyatları resmen coştu. İşte 5 Kasım 2022 altın fiyatları son dakika.

İnşaat maliyetleri uçtu! İnşaat maliyet endeksi Temmuz'da ne kadar arttı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) temmuz ayına dair inşaat maliyet endeksini bugün açıkladı. Peki temmuz ayında inşaat maliyet edeksi ne kadar oldu?, İnşaat maliyet endeksi arttı mı, düştü mü? İşte detaylar...

İnşaat temsilcileri buluştu Haberi

İnşaat temsilcileri buluştu

Konferansa Kınaş Satış ve Pazarlama Koordinatörü Onur Gencer, İpekar inşaat Satış Müdürü Ersan Okur ve Etna Gayri Menkul Aş. Satış Pazarlama Koordinatörü Derya Tokma konuşmacı olarak katıldı. Öğrencilere satış ve pazarlama deneyimlerinden bahseden Derya Tokma: "Benim görüşümde ;atış ve pazarlama ayrı ayrı işlerdir. Satış yapanın her birimle çalışması, ortak çalışmalar yapması gerekmiyor. Ama pazarlama devreye girdiyse belim her birimle kontak halinde olmam, nutfakta neler olduğunu bilmem, patronun odasında beni neler beklediğini, patronun benden neler istediğini bilmem gerekiyor. Herkesi çok iyi tnlamam lazım ve ilk ve en iyi anlamam gereken kişi de patrondur. Patron benden ne istiyor? İkincisi de müşteri benden ne istiyor? İkisinin arasındaki kontağı kurarken mühendisimle iyi geçinmeliyim, ne yaptığını anlamalıyım, mimarımla irtibatlı olarak ne yaptığını anlamalıyım ki...