02 / 05 / 2024

inşaat yapı malzemeleri

inşaat yapı malzemeleri

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 40 No’lu Genel İnşaat Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Nurettin Akbay, sektör temsilcilerinin yerli ürünlerdeki fiyat artışını düşürmediğini, durumu fırsata çevirdiklerini anlattı.

İnşaatçılar yeni sezondan umutlu!

İnşaat malzemelerinin önemli bir kısmına ciddi zam geldiğini belirten inşaat yapı malzeme işletmecisi Salim Yıldız, sezonun pahalı, ama canlı geçeceğini söyledi.

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keleş tarafından kuruldu. 

Nkl Elektrik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nkl Elektrik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun  Çiğci tarafından kuruldu. 

Fth Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fth Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Daştan tarafından kuruldu. 

Altıneller İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Altıneller İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Cly İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cly İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çağlayan tarafından kuruldu. 

Uzunlar Banyo Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Banyo Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Uzun tarafından kuruldu. 

Sekmen Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekmen Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şayip Menekşe tarafından kuruldu. 

Şana Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şana Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Korkmaz tarafından kuruldu.

Sedyak Medikal İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Sedyak Medikal İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Erdoğan tarafından kuruldu.

Ömür Barış Dekorasyon Tadilat Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömür Barış Dekorasyon Tadilat Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Barış Kokrmaz tarafından kuruldu. 

Egen İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egen İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Esen Günay tarafından kuruldu. 

Araçoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Araçoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Araç tarafından kuruldu. 

Km Taahhüt Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Km Taahhüt Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Bekiroğlu tarafından kuruldu.

inşaat yapı malzemeleri Haberi

inşaat yapı malzemeleri

MTSO 40 No’lu Genel İnşaat Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Nurettin Akbay, inşaat sektöründe faaliyet gösteren temsilcilerin yerli ürünlerdeki fiyat artışına anlam veremediğini belirtti. 
Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Akbay, "Geçmişte 6-7 ay vadeli alınabilen malzemelerin bugün peşin ödeme yapılmasına rağmen temin edilemiyor. Maalesef stokçuluk yapan bazı firmalar kriz fırsatçılığı yapıyor" ifadelerini kullandı. 

Sektörü değerlendiren Akbay, komite olarak yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Komite bünyesinde hem kamu müteahhitlerinin hem de özel sektörde faaliyet gösteren müteahhitlerin bulunduğunu söyleyen Akbay, her iki alanda çalışan temsilcilerin de sıkıntılı bir süreçten geçtiğini vurguladı. Kamu adına çalışan müteahhitlerin ihalelerde zorluk yaşadığını dile getiren Akbay, ihaleleri aldıkları dönemde yapılan sözleşme fiyatlarıyla bugünün şartları karşılaştırıldığında maliyet artışları nedeniyle fiyatların birbirini tutmadığını, artan maliyetleri ise sözleşmeye yansıtamamanın zorluklarını...