27 / 07 / 2024

İnşaat yapım taahhütü

İnşaat yapım taahhütü

Kat karşılığı inşaat ihalesinde tekliflerin değerlendirilmesi açısından tek tip olarak düzenlenen inşaat yapım taahhüt formu nun doldurulması gerekiyor. İşte inşaat yapım taahhüt formu örneği bu haberde...

Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Emesen Mühendislik İnşaat Yapı Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emesen Mühendislik İnşaat Yapı Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Emir Esen tarafından kuruldu.

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile ile Beyhan Kırboğa tarafından kuruldu. 

Ecemsan İnşaat Ve Beton Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecemsan İnşaat Ve Beton Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Şahin Ecem tarafından kuruldu.

Nevera İnşaat Yapı Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Nevera İnşaat Yapı Müteahhitlik Anonim Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Şinavi tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Açıkça ve İbrahim Açıkça ortaklığında kuruldu.

Eyl Dağcı İnşaat Otomotiv Turizm Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eyl Dağcı İnşaat Otomotiv Turizm Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dağcı tarafından kuruldu.

Sasay İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sasay İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Özbey tarafından kuruldu.

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Erdoğan Zafer Güneş tarafından kuruldu.

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Altaş Proje İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Proje İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Adil Altaş tarafından kuruldu.

İnşaat yapım taahhütü Haberi

İnşaat yapım taahhütü

İnşaat yapım taahhüt formu!

Kat karşılığı inşaat ihalesinde tekliflerin değerlendirilmesi amacıyla tek tip olarak düzenlenen bu formda yer alan bilgilerin cevapları; isteklilerce doldurularak, damga pulu yapıştırılıp tarih ve imza atıldıktan sonra avan proje ile birlikte ilanda belirtilen gün ve saate kadar, istenilen diğer belgeler de eklenmek suretiyle idareye verilir.

Kat karşılığı inşaat form örneği..


1- Tekliflerin nereye ait olduğu,

2- Mahal  listesi,

3- Bağımsız bölüm adedi ve numaralandırılması,

4- Hazineye teklif olunan bağımsız bölümlerin numaraları ve ek nakit miktarı veya toplam inşaattan verilecek yüzde oranı,

5- Bağımsız bölümlerin hangi zaman ve durumda, mülkiyet ve itrifak haklarının teklif sahibi adına serbest bırakılmasının talep olunduğu,

6- İş programı,

7- İnşaatın sözleşme tarihinden sonra ne kadar zaman içiresinde kullanıma hazır hale getirilerek, iskân ruhsatı alınabileceği,

8- Teknik şartname dışında inşaatta kullanılacak malzemeler...