13 / 05 / 2024

İnşaatçı Mahmut Eren silahlı saldırıda öldü

İnşaatçı Mahmut Eren silahlı saldırıda öldü

Mardin’in Kızıltepe İlçesi’nde hafif ticari aracıyla giden Mahmut Eren, başka bir araçtan düzenlenen silahlı saldırıda öldü. Eren’in kontrolünü kaybettiği aracı ise orta refüje çarparak durabildi.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Şeren Ve Macit İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şeren Ve Macit İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Ertan Macit ve Alirıza Şeren ortaklığında kuruldu.

MÜSİAD'a inşaatçı başkan: Mahmut Asmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) yeni genel başkanı Ak Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı oldu.

İntema İnşaat'ın genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

İntema İnşaat'ın bugün gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararları içeren Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesi yayınlandı.

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Olgun ve Serkan Açıkgöz ortaklığında kuruldu.

Ümraniye Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin inşaatında sona gelindi!

Ümraniye Belediyesi tarafından vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorunlarına çözüm üretmek için Elmalıkent Mahallesi’nde inşa edilen Kentsel Dönüşüm Ofisi’ndeki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Kaba inşaatı sona eren ofis, önümüzdeki günlerde son düzenlemeleri yapılarak hizmete sunulacak.

Ali Eren Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Eren Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Sarıer tarafından kuruldu.

İsotech Endüstri İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İsotech Endüstri İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sevil Tığdaş ve Mahmut Metin Eren ortaklığıyla kuruldu.

Eren Otelcilik Turizm Danışmanlık Hizmetleri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eren Otelcilik Turizm Danışmanlık Hizmetleri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Bulugan ve Emre Yıldız tarafından kuruldu...

Eren Konut İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Konut İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Sağlam ve Musa Sağlam ortaklığında kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaatçı Mahmut Eren silahlı saldırıda öldü Haberi

İnşaatçı Mahmut Eren silahlı saldırıda öldü

Mardin’in Kızıltepe İlçesi’nde hafif ticari aracıyla giden Mahmut Eren, başka bir araçtan düzenlenen silahlı saldırıda öldü. Eren’in kontrolünü kaybettiği aracı ise orta refüje çarparak durabildi.


Saldırı, Eski Maliye Kavşağı’nda bugün saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İlçede inşaat işleriyle ilgili çalıştığı belirtilen Mahmut Eren, 01 V 8198 plakalı hafif ticari aracısıyla giderken başka bir araçtan otomatik silahlarla ateş açıldı. Açılan ateşte Eren, olay yerinde öldü, aracı kavşaktaki orta refüje çarparak durabildi. İhbar üzerine sevk edilen polis yaptığı ilk incelemede Eren’in aracına 5 kurşun isabet ettiğini belirledi. Eren’in cesedi otopsi yapılmak üzere Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, polis saldırganları yakalamak için kapsamlı araştırma...