26 / 07 / 2024

İnşaatçılar da teşvikten memnun

İnşaatçılar da teşvikten memnun

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, konut hesabı açan vatandaşa yüzde 15- 20 oranında katkı sağlanacağını açıklaması konut sahibi olmak isteyenler kadar inşaat sektöründeki müteahhitlerce de olumlu karşılandı.

Masters Danışmanlık İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masters Danışmanlık İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Çağlar Özyürek tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Emas Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emas Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Gül tarafından kuruldu.

Hba Group İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hba Group İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Duman tarafından kuruldu.

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Bağcı tarafından kuruldu.

Tuncel Vinç Nakliye İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu;!

Tuncel Vinç Nakliye İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Tuncel tarafından kuruldu.

Elgin Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elgin Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Elgin ve Burak Elgin ortaklığında kuruldu.

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Anas Kazzıha ve Mahmut Keşe ortaklığında kuruldu.

Çiloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Çiloğlu tarafından kuruldu.

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Melek Kulusayın ve Şerif Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Kns İthalat İhracat Gayrimenkul Pazarlama Otomotiv İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kns İthalat İhracat Gayrimenkul Pazarlama Otomotiv İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Pendik'te Nalan Akçay tarafından kuruldu.

Myt Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myt Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Muhammed Yasir Tepe tarafından kuruldu.

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

İnşaatçılar da teşvikten memnun Haberi

İnşaatçılar da teşvikten memnun

Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Müteahhitler Birliği koordinatörlüğünde düzenlenen 'İnşaat Sektörü Zirvesi'nde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konut almayı düşünenlere yönelik yaptığı açıklamalara İzmir'den de olumlu tepkiler geldi. 


Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, hem toplumun tasarrufa yönlendirilmesi açısından, hem de konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara destek anlamında, ev almak isteyenlere Hükümet desteği sağlayan uygulamayı son derece olumlu bulduklarını söyledi. 


Necip Nasır, "Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklaması inşaat sektörü açısından olumlu ve çok güzel bir yaklaşım. Vatandaşa destek anlamında da güzel bir düşünce. Merkez Bankası faiz oranlarında da indirip yaparsa sektörün daha da hareketleneceğine inanıyorum" dedi. 


Konut kredilerinde mecburi olarak yatırılan yüzde 25 peşinatı biriktirmek için açılan her hesaba devletin yüzde 15-20 oranında destek sağlayacak olmasının sektörde büyük bir beklentiyi de beraberinde getirdiğine dikkat çeken...