30 / 04 / 2024

İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği eğitimi

İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği eğitimi

Haliliye Belediyesi ve İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneğinin işbirliğiyle inşaat işçilerinin mesleki yeterlilik sertifikası almalarını sağlamak amacıyla başlatılan Mesleki Yeterlilik Eğitiminin ilk grubunu tamamlayan bin 200 işçiye sertifikaları verildi..

3cb Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3cb Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Bingöl tarafından kuruldu.

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kara tarafından kuruldu.

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Büyük ve Uğur Köse ortaklığında kuruldu.

Hzn Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hzn Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sabit Hazan tarafından kuruldu.

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayvacı ve Fatih Ayvacı ortaklığında kuruldu. 

Cç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Cç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Çağlar tarafından kuruldu.

Güzelsan Yapı Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzelsan Yapı Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Güzelyurt ve Mücahit Güzelyurt ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Kağıthane ve Bağcılar Belediyesi 2 arsayı satıyor!

İstanbul ili, Kağıthane ilçesi ve Bağcılar ilçesinde yer alan 2 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Quasar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quasar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Okay tarafından kuruldu.

Aysi Hırdavat Seramik İnşaat Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysi Hırdavat Seramik İnşaat Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Ayilan tarafından kuruldu.

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Up İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Up İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Up İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği eğitimi Haberi

İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği eğitimi

Haliliye Belediyesi ve İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneğinin işbirliğiyle inşaat işçilerinin mesleki yeterlilik sertifikası almalarını sağlamak amacıyla başlatılan Mesleki Yeterlilik Eğitiminin ilk grubunu tamamlayan bin 200 işçiye sertifikaları düzenlenen törenle takdim edildi.

Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un girişimleriyle Şanlıurfa İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği üyelerinin mesleki yeterlilik belgesi sahibi olmaları amacıyla başlatılan çalışma kapsamında ilk grup işçilerin, eğitim ve sınav süreci tamamlandı. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, eğitimi başarıyla tamamlayan bin 200 işçiye, sertifikalarının dağıtılması amacıyla tören düzenlendi. Törene Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti İl Başkanvekili Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanvekili İlhami Günbegi, İnşaatçılar ve Yapıcılar Dernek Başkanı Emin Demirkol, bürokratlar, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, teşkilat üyeleri ve inşaat işçileri katıldı.

Programda konuşan Fevzi Demirkol ise inşaat işçilerinin aldıkları bu sertifikayla Türkiye’nin tüm...