02 / 05 / 2024

inşaattan ev dava

inşaattan ev dava

Posta yazarı Tamer Heper, 'Satın aldığım inşaat halindeki dairem müteahhitin değişmesi sonucunda başkasına satıldı. Dava açtım Davam asliye hukuk mahkemesine gönderildi. Beş yıldır bakılan davanın sonunda verilen bu karar lehime mi aleyhime mi?' sorusunu yanıtladı.

İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için bin 500 dava açıldı iddiası!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe İstanbul'daki kentsel dönüşüm süreciyle ilgili olarak yaptığı açıklamada İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için  bin 500 dava açıldığını söyledi. İşte Osman Nuri Kabaktepe'nin o açıklaması...

Prefabrik evde sürekli yaşanır mı? Prefabrik evler neden ucuz? Prefabrik ev için izin gerekir mi?

Prefabrik evler, son dönemde ilgi yoğun. Yaşanan depremden sonra prefabrik yapıların özellikleri vatandaşların gündemini oluşturmaya başladı. Yardım için bu yapılara yönelenler de var, kendisi için prefabrik ev yaptırmak isteyen de. İşte detaylar!

Ev almaya alternatif prefabrik evler için 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ev almaya gücüm yok! Arsa alsam nasıl ev yaparım diye kaygı yaşayan vatandaşlarımız için, prefabrik ev fiyatlarını araştırdık. Sizler için en uygun prefabrik ev fiyatları. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Gayrimenkul sektöründe Rus hareketliliği başladı! Şirketler çalışanları için ev arıyor! 

Rusya merkezli birçok ambargodan etkilenmemek amacıyla ofislerini Türkiye’ye taşıyor. Aynı zamanda otel satın alarak turizm sektörüne de adım atmaya başlayan Rus şirketler, beyaz yakalı çalışanları için de ev arayışında. 

Demet Akalın afetzedeler için bir ev daha yaptıracak!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen şarkıcı Demet Akalın Manavgat'ta afetzedeler için bir ev daha inşa ettireceğini açıkladı. 

Denizli'de inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Denizli Merkezefendi Şemikler'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti...

Kahramanmaraş'ta inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Kahramanmaraş Hacı Mustafa Mahallesi'nde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi...

Faruk Fatih Özer'in kaldığı ev basıldı! Özer'i saklayanlar gözaltında!

Thodex'in sahibi olduğu Faruk Fatih Özer'in sistemleri kapatarak yurt dışına çıkması hakkında yürütülen serüvende dakikalar önce flaş bir gelişme yaşandı. Faruk Fatih Özer'in saklandığı ev basıldı ve o evde Özer'i saklayanlar tutuklandı...

Afyonkarahisarlı öğretmenler Suriyeli aile için briket ev inşa etti!

Afyonkarahisar'a bağlı Dinar ilçesinde Fatih Ortaokulu öğretmenleri tarafından toplanan para ile Suriye'de ihtiyaç sahibi bir aile için briket ev inşa edildi. 

Aydın Söke'de konutlarını alamayan mağdurlar müteahhite dava açtı!

Aydın Söke'de 4 yıl önce yapımına başlanan 2 blok halindeki inşaattan ev satın alan 115 kişi, müteahhitin işi yarım bırakması sebebiyle mağduriyet yaşıyor. 

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Ordu'da inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Ordu'nun Çamaş ilçesi Edirli Mahallesi'nde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi...

Samsun'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti! 

Samsun'un İlkadım ilçesinde inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti.

inşaattan ev dava Haberi

inşaattan ev dava

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun 'Satın aldığım inşaat halindeki dairem müteahhitin değişmesi sonucunda başkasına satıldı. Dava açtım Davam asliye hukuk mahkemesine gönderildi. Beş yıldır bakılan davanın sonunda verilen bu karar lehime mi aleyhime mi?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

2009’da müteahhitten inşa halindeki bir yerden daire aldım. Aramızda sözleşme yaptık. Tüm borcumu ödedim ve inşaatın bitmesini bekledim. Ama sonra gördüm ki müteahhit inşaatı bir başka müteahhide devretmiş.

İnşaat bir türlü bitmedi. Yeni müteahhide başvurduğumda öğrendim ki dairem başkalarına da satılmış. Şimdi dava sürerken hakim karar verdi, benim davam asliye hukuk mahkemesine gönderildi. Beş yıldır bakılan davanın sonunda verilen bu karar lehime mi aleyhime mi? ● G.D.

Okuyucuma önce yaptığı bir hatadan söz edeyim ki yazımı...