06 / 05 / 2024

İnşaattan piyasaya 10 milyar

İnşaattan piyasaya 10 milyar

İhaleleri talep rekoru kıran Emlak Konut yeni hamleler için gün sayıyor. Genel Müdür Kurum, "2.5 ay içinde yapılacak 5-6 ihaleden piyasaya toplam 10 milyar lira akacak" dedi.

Dünyanın en zengin 10 kişi listesi güncellendi! Sıralama değişti mi?

ABD merkezli Forbes, dünyanın en zengin 10 insanı listesini güncellediği duyuruldu. Nisan ayında dünyanın en zengin insanı unvanını alan Bernard Arnault sırasını korurken, listeye ilk 10'da yer almayan Google'ın kurucularından Sergey Brin dahil olduğu açıklandı.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Altın fiyatları bugün düştü! 10 Şubat altın fiyatları

''Altın fiyatları bugün ne kadar?'' sorusu altı alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bugün altın fiyatları güne düşüşle başladı. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 10 Şubat 2024 altın fiyatları.

Son 2 senede hisse, altın ve dolara 10 bin TL yatıranlar ne kadar kazandı? Yatırımcılar ve yatırım yapacaklar dikkat!

Milyonlarca kişi, altın, dolar ve hisse kazançlarını karşılaştırıyor. Peki son 2 senede hisse, altın ve dolara 10 bin TL yatıranlar ne kadar kazandı? İşte Borsa Filozofu'nun  sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Temmuz Pazartesi gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL?

Altın fiyatları bugün yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Son zamanlarda sakin seyreden altın fiyatları güne yine yatay başladı. Peki Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Temmuz Pazartesi gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL?

Emekliler için devrede! Şimdi başvurun 2 gün içinde 10 bin TL’ye sahibi olun!

Emekliler için yürürlüğe girdi. Şimdi başvurursanız 2 gün içinde 10 bin lirayı alın. İşte detaylar!

Kentsel dönüşüm kredisi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, geçen hafta kamuoyuna duyurulan "Kentsel Dönüşüm Kredisi"nin detayları tek tek açıklandı. Kentsel dönüşüm kredisi 10 soruda tüm detayları...

Opel Corsa'ya tam 35 bin TL'lik yeni yıl indirimi geldi! Bu indirimi sakın kaçırmayın! İşte 10 Aralık 2022 fiyat listesi

Fiyat listesi en çok merak edilen ve araştırılan otomobiller arasında yer alan Opel Corsa'ya tam 35 bin TL'lik yeni yıl indirimi geldi. Bu indirimi sakın kaçırmayın! İşte Opel Corsa 10 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 10 Kasım Perşembe 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

10 Kasım 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 10 Kasım Perşembe 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? 10 Kasım 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.040,75 liradan satılıyor. 10 Kasım 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 10 Kasım altın fiyatları!

Dolar bugün ne kadar? 10 Kasım 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 10 Kasım Perşembe günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, geçtiğimiz günün rakamları yani 18,60 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 10 Kasım Perşembe kuru…

Bakan açıkladı! Kadın çiftçilere 10 milyar liralık destek!

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Dünya Çiftçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 280 bin 643 kadın çiftçiye 10 milyar TL destek sağlandığını açıkladı.

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 10 Ekim Pazartesi 22 ayar bilezik kaç TL?

10 Ekim 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Altın almak isteyenler ya da yatırımcılar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 10 Ekim 22 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? 10 Ekim 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacaklar yanıt arıyor. 10 Ekim 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın ilk gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 10 Ekim altın fiyatları!

İnşaattan piyasaya 10 milyar Haberi

İnşaattan piyasaya 10 milyar

Emlak Konut GYO düzenlediği ihalelerle sektörü hareketlendirmeye devam ediyor. Yılbaşından bu yana İstinye ve Kayabaşı 5. Etap'larıyla rekor fiyatlar yakalayan Emlak Konut, yeni ihalelerin hazırlığında. Seçim dönemine kadar yapılan ihalelerle piyasaya 10 milyar liralık para girişi olacağını söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "İstinye ihalesi 3.6, Kayabaşı 5. Etap ise 1 milyar liralık gelir elde getirecek. 5-6 ihalenin daha hazırlığındayız. Bizim payımız da 3-3.5 milyar olur diye düşünüyoruz" dedi. Bu ihalelerin yarattığı iş hacmiyle 250 sektörün hareketleneceğini anlatan Kurum, istihdamı artıran bu tür projelere ihtiyaç olduğunu vurguladı. İhale rakamlarının yüksek olduğu yönündeki eleştirilere de yanıt veren Murat Kurum şöyle konuştu: "Yoğun katılım sektöre talebin yüksek olduğunu gösteriyor. Emlak Konut'un bir değeri var. Bu taleple birlikte oran yükseliyor....