18 / 05 / 2024

Insıght Marketıng şirketi

Insıght Marketıng şirketi

Insıght Marketıng Solutıons İç Mimarlık Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Basem Hawarneh tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.

Key Invest Consultıng Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Key Invest Consultıng Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erdoğan tarafından kuruldu.

Global Housıng Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Global Housıng Yapı Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezgin Turan, Cevdet Tanrıkulu ve Mehmet Emin Akkaya ortaklığında kuruldu.

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

Storks Elektrik Elektronik Hırdavat Yapı Market Limited Şirketi kuruldu!

Storks Elektrik Elektronik Hırdavat Yapı Market Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından kuruldu.

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baş ve Erdem Zor ortaklığında kuruldu.

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alpteki Yılmaz tarafından kuruldu.

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Güngör tarafından kuruldu.

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Yılmaz tarafından kuruldu.

Greenlıght Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Greenlıght Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Altın tarafından kuruldu.

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Savaş tarafından kuruldu.

My Saılıng Denizcilik Limited Şirketi Kuruldu!

My Saılıng Denizcilik Limited Şirketi Kadıköy’de 100.000,00 TL sermaye ile Yusuf Demir tarafından kuruldu.

Kararı Tradıng İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kararı Tradıng İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Abdelvahab tarafından kuruldu.

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Edılıya Israfılova tarafından kuruldu.

Insıght Marketıng şirketi Haberi

Insıght Marketıng şirketi


 Insıght Marketıng Solutıons İç Mimarlık Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Basem Hawarneh tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.


Insıght Marketıng Solutıons İç Mimarlık Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1-Her türlü mimarlık hizmetleri vermek,şehir ve imar planları hazırlamak,uygulamalarını yapmak 2-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek,proje ve uygulamalarını yapmak. 3-Dekorasyonla ilgili boya,parke ve cam cila,duvar kağıdı,halıfleks,asma tavan-kartonpiyer,fayans-kalebodur,su ve elektrik tesisatı ,çatı tadilat işleri yapmak. 4-Her türlü bina ,büro,tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık ,mühendislik,teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan,proje,teknik hesaplar,danışmanlık,etüd,araştırma,tasarım,fizbiliteler yapmak,bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 5-Konusu ile ilgili olarak yurtiçinde ve yurtdışında bürolar satış ve teşhir yerleri ve depolar açabilir. 6-Konusu ile ilgili fizbilite çalışmaları,pazarlama faaliyetleri yapabilir.Şirket işleri ile ilgili yurtdışına eleman gönderebilir...