05 / 05 / 2024

Insıght Marketıng Solutıons İç Mimarlık Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Insıght Marketıng Solutıons İç Mimarlık Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Basem Hawarneh tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.




 Insıght Marketıng Solutıons İç Mimarlık Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Basem Hawarneh tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.


Insıght Marketıng Solutıons İç Mimarlık Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1-Her türlü mimarlık hizmetleri vermek,şehir ve imar planları hazırlamak,uygulamalarını yapmak 2-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek,proje ve uygulamalarını yapmak. 3-Dekorasyonla ilgili boya,parke ve cam cila,duvar kağıdı,halıfleks,asma tavan-kartonpiyer,fayans-kalebodur,su ve elektrik tesisatı ,çatı tadilat işleri yapmak. 4-Her türlü bina ,büro,tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık ,mühendislik,teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan,proje,teknik hesaplar,danışmanlık,etüd,araştırma,tasarım,fizbiliteler yapmak,bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 5-Konusu ile ilgili olarak yurtiçinde ve yurtdışında bürolar satış ve teşhir yerleri ve depolar açabilir. 6-Konusu ile ilgili fizbilite çalışmaları,pazarlama faaliyetleri yapabilir.Şirket işleri ile ilgili yurtdışına eleman gönderebilir ve yurtdışından eleman getirebilir. 7-Konusu ile ilgili tesis,makine,alet ,edavat teçhizat,nakil vasıtaları ve her türlü iş makinesi satın alabilir,satabilir,kiralar ve kiraya verebilir.Her çeşit ham yardımcı yarı mamul ve mamul madde satın alabilir,satabilir.İthalat ve ihracat edebilir. 8-Konusu ile ilgili her nevi gayrimenkul almak,satmak,inşa etmek,ettirmek,kiralamak,kiraya vermek bunlar üzerinde ipotek ve hertürlü kanuni haklar tesis ettirmek ,cins tahsisi yapmak.



Insıght Marketıng Solutıons İç Mimarlık Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esentepe Mah.Milangaz Cd.Asıa Resıdence Sit.B Bl.73b/14 Kartal 


Geri Dön