18 / 05 / 2024

Insıght Marketıng adres

Insıght Marketıng adres

Insıght Marketıng Solutıons İç Mimarlık Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Basem Hawarneh tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.

ING Bank’tan market harcamalarında 250 TL bonus! İşte kampanya detayları!

ING Bank sahipleri market alışverişlerinden karlı çıkıyor. ING Kredi Kart ile toplamda 240 TL bonus kazanabilirsiniz. İşte detaylar!

Green Lıght Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lıght Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Güngör ve Hüsnü Karaca ortaklığında kuruldu.

Ing Bank'tan market alışverişlerinde 240 TL kazanma fırsatı! Son tarih 30 Haziran!

İng Bank'tan müşterilerine sıcak bir yaz sürprizi! Market alışverişlerinizde tam 240 TL kazanabileceğiniz bir fırsatla karşınızda. Bu fırsatı kaçırmamak için son tarih 30 Haziran olarak belirlendi. 

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Güngören'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gürlük tarafından kuruldu.

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Güngören'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gürlük tarafından kuruldu.

ING bank harika bir kampanya duyurdu! Market alışverişlerinize ortak oluyor

Hemen hemen her üründe fiyatların artması ve özellikle temek gıda da market alışverişlerinin çok pahalı hale gelmesi bazı kampanyaları da beraberinde getirdi. Bankalar bu fiyat pahalılığını da göz önünde bulundurarak kampanyalar sunuyor. ING Bank market alışverişlerinizde 240 TL’lik kampanyasını duy

ING’liler market alışverişlerinde kazançlı! Bonus kazanma fırsatı devam ediyor!

ING Bank, müşterilerinin market alışverişlerinde yanında. Market alışverişlerinizde harcarken kazançlı çıkabilirsiniz. İşte detaylar!

Kalamış Project Marketıng Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalamış Project Marketıng Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halaç ve Muhammed Fatih Kapucı ortaklığında kuruldu.

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Babar Shehzad, Mır Hassan, Muhammad Saeed ve Murat Tapan ortaklığında kuruldu.

Insıght Marketıng Solutıons İç Mimarlık Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Insıght Marketıng Solutıons İç Mimarlık Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Basem Hawarneh tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres!

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Projenin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Nurol Park Güneşli adres!

Nurol Park Güneşli adres bilgisi detayları haberimizin içinde yer alıyor. Projede konut teslimlerinin 2016 Şubat'ta yapılması öngörülüyor.

Insıght Marketıng adres Haberi

Insıght Marketıng adres


 Insıght Marketıng Solutıons İç Mimarlık Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Basem Hawarneh tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.


Insıght Marketıng Solutıons İç Mimarlık Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1-Her türlü mimarlık hizmetleri vermek,şehir ve imar planları hazırlamak,uygulamalarını yapmak 2-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek,proje ve uygulamalarını yapmak. 3-Dekorasyonla ilgili boya,parke ve cam cila,duvar kağıdı,halıfleks,asma tavan-kartonpiyer,fayans-kalebodur,su ve elektrik tesisatı ,çatı tadilat işleri yapmak. 4-Her türlü bina ,büro,tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık ,mühendislik,teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan,proje,teknik hesaplar,danışmanlık,etüd,araştırma,tasarım,fizbiliteler yapmak,bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 5-Konusu ile ilgili olarak yurtiçinde ve yurtdışında bürolar satış ve teşhir yerleri ve depolar açabilir. 6-Konusu ile ilgili fizbilite çalışmaları,pazarlama faaliyetleri yapabilir.Şirket işleri ile ilgili yurtdışına eleman gönderebilir...