29 / 04 / 2024

Ing Bank'tan market alışverişlerinde 240 TL kazanma fırsatı! Son tarih 30 Haziran!

Ing Bank'tan market alışverişlerinde 240 TL kazanma fırsatı! Son tarih 30 Haziran!

İng Bank'tan müşterilerine sıcak bir yaz sürprizi! Market alışverişlerinizde tam 240 TL kazanabileceğiniz bir fırsatla karşınızda. Bu fırsatı kaçırmamak için son tarih 30 Haziran olarak belirlendi. 



Alışverişlerden tasarruf etmek isteyenlere İng Bank'tan özel bir kampanya geldi. Bu kampanya kapsamında, market alışverişlerinizde size ekstra bir avantaj sağlanacak.  1- 30 Haziran 2023 tarihleri arasında, Bonus üye iş yeri marketlerinde gerçekleştireceğiniz her 500 TL ve üzeri alışverişinizi farklı günlerde yapın, ikinci harcamanızla birlikte 40 TL bonus kazanın. Bu fırsatı, toplamda 240 TL'ye kadar bonus kazanma şansı ile değerlendirebilirsiniz.

Kampanya koşulları 

Bu kampanya, 1 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında Bonus üye işyeri marketlerinde gerçekleştireceğiniz alışverişler için geçerlidir. Farklı günlerde ve tek seferde yapılacak olan 500 TL ve üzeri alışverişlerinizin her ikincisinde bu fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu kampanya, ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart sahipleri için geçerlidir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön