01 / 05 / 2024

ING Bank’tan akaryakıt alışverişlerinde 100 TL hediye! İşte kampanya detayları!

ING Bank’tan akaryakıt alışverişlerinde 100 TL hediye! İşte kampanya detayları!

ING Bank, Bonus üyesi olan müşterilerine muhteşem bir fırsat sunuyor! ING Kredi Kartı sahipleri 16 Mayıs – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında farklı günlerde Shell istasyonlarından toplamda 4 kez 400 TL’lik alışveriş ile katılım sağlayabilirsiniz.



Kampanya kapsamında, ING Kredi Kartı ile Shell istasyonlarında harcama yapan müşteriler, 100 TL indirim kazanmanın keyfini çıkaracaklar. Bu fırsatı kaçırmayın ve ING Kredi Kartınızla avantajlı alışverişin keyfini sürebilirsiniz.

ING Bank’tan akaryakıt alışverişlerinde 100 TL hediye! İşte kampanya detayları!

ING Bank harika bir kampanyaya fırsat attı..

ING Bank, bu kampanyayla müşterilerine harika bir fırsat sunuyor. Özellikle araç kullanıcıları için oldukça avantajlı olan bu kampanya sayesinde, Shell istasyonlarında yapacağınız harcamalarda cebinize 100 TL daha fazla kalacak. Bunun için yapmanız gereken, ING Bank kredi kartı sahibi olmak ve Bonus üyesi olmak. 

Bu sayede Shell istasyonlarında yapacağınız farklı günlerdeki 4 alışverişinizde toplamda 400 TL harcama yaptığınızda anında 100 TL indirim kazanma şansınız olacak. Kampanya detayları ve ING Bank ayrıcalıkları hakkında daha fazla bilgi almak için bankanın internet sitesini veya müşteri hizmetlerini ziyaret edebilirsiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön