02 / 05 / 2024

TEB bankasında aracı olanlara müjde! Bu sayede akaryakıt alışverişlerinde 200 TL kar!

TEB bankasında aracı olanlara müjde! Bu sayede akaryakıt alışverişlerinde 200 TL kar!

TEB Bankası, araç sahipleri için önemli bir kampanya başlattı ve akaryakıt alışverişlerinde geçerli olan 200 TL'lik hediye ile sürücüleri sevindirdi. Kampanya, tüm sürücülere hitap ediyor ve akaryakıt alımlarında kullanılabiliyor. Yüz güldüren kampanya ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde ye



Bankacılık sektöründeki TEB, araç sahipleri için yeni bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında, araç sahiplerine 200 TL değerinde hediye verilecek. Özellikle bayram öncesi yapılarak vatandaşlara bir nebzede olsa rahatlık sağlayan kampanya, sürücülerin dikkatini çekiyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin belirli şartları yerine getirmesi gerekiyor. Banka tarafından belirlenen şartlar şu şekilde;

TEB bankasında aracı olanlara müjde! Bu sayede akaryakıt alışverişlerinde 200 TL kar!

TEB’den araç sahiplerini sevindiren kampanya

Sürücülerin dikkatini çeken yeni bir akaryakıt kampanyası sunan TEB bankası pek çok kişinin odağına girmiş durumda. Akaryakıt alımlarında müşterilerinin avantajlı olmasını sağlayan banka pek çok yeni müşteriye ev sahipliği yapmaya başladı.

4 Nisan ile 30 Nisan tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, tek seferde yapılan 600 TL ve üzeri her 2 akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde toplamda 200 TL hediye verileceği duyuruldu.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin öncelikle kampanyaya kaydolmaları gerekiyor. TEB Bankası, CEPTETEB mobil uygulaması veya SMS yoluyla kayıt olunabileceğini bildirdi. SMS ile katılmak isteyen müşterilerin, AKARYAKIT yazarak 4616'ya SMS göndermeleri gerekiyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön