01 / 05 / 2024

Benzin, motorin ve LPG’de bu sefer sağlam müjde geldi! Resmen peş peşe açıklandı!

Benzin, motorin ve LPG’de bu sefer sağlam müjde geldi! Resmen peş peşe açıklandı!

Akaryakıttı arka arkaya gelen zamların ardından bu sefer araç sahiplerine ilaç gibi gelecek bir müjde verildi. Ziraat Bankası, akaryakıt alışverişlerinde 125 TL Bankkart Lira vereceğini duyurdu.



Akaryakıta gelen zamların ardından benzin ve motorin fiyatları resmen 40 liraya dayanmış ve bu nedenle, araç sahipleri kontak kapatma noktasına gelmişti. Bu nedenle akaryakıt alacak vatandaşlar, bankaların akaryakıt sektörüne ilişkin kampanyalarını daha sık takip etmeye başladı. Ziraat Bankası da bunun üzerine harekete geçerek Petrol Ofisi ile iş birliği kapsamında bir kampanya düzenledi. Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak benzin, motorin ve LPG harcamalarına 125 TL Bankkart Lira hediye edeceğini paylaşan Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Eylül tarihine kadar devam edeceğini açıkladı.

Benzin, motorin ve LPG’de bu sefer sağlam müjde geldi! Resmen peş peşe açıklandı!

Söz konusu kampanyayı Bankkart resmi internet sitesinden yayımlayan Ziraat Bankası, kampanyayı şu şekilde duyurdu:

“16 Ağustos 2023 - 30 Eylül 2023 tarihlerinde Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında Bankkart POS cihazından çeşitli günlerde ve tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri dördünce benzin, motorin ve LPG harcamalarına 125 TL Bankkart Lira verilecektir.”

KAMPANYA DETAYLARI

  • Kısa mesaj ile katılmak amacıyla PO yazıp 4757'ye Ziraat Bankası’nda kayıtlı cep telefonu numarasından kısa mesaj göndermek gerektiği ve kısa mesaj gönderimlerinin ücretsiz olduğu ifade edildi.

  • Petrol Ofisi ile beraber düzenlenen kampanyanın müşteri bazlı olduğu, bir müşterinin kampanyaya sadece bir defa katılabilir ve ayrıca, toplamda maksimum 125 TL (yüzyirmibeş Türk Lirası) Bankkart Lira kazanabileceği duyuruldu.

  • Aynı gün yapılacak 500 TL (beşyüz Türk Lirası) ve üzeri işlemlerden yalnızca ilk harcamanın kampanyaya dahil edileceği belirtildi.

Benzin, motorin ve LPG’de bu sefer sağlam müjde geldi! Resmen peş peşe açıklandı!

  • Kampanya şartlarını yerine getirenlere Bankkart Lira’ların 10 Ekim 2023 tarihinde hesaplara aktarılacağı paylaşıldı.

  • Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Lira’ların 24 Kasım 2023 tarihine kadar Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında benzin, motorin ya da LPG alışverişlerinde kullanılabileceği vurgulandı.

  • 24 Kasım 2023 tarihine kadar benzin, motorin ya da LPG alışverişlerinde kullanılmayan Bankkart Lira’ların 25 Kasım 2023 tarihinde geri alınacağı bildirildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Dünyaca ünlü bankadan altın için yatırımcıları korkutan açıklama! Altında dananın kuyruğu kopacak!

Kreş ücretleri yıllık 750 bin TL’ye kadar çıktı! Resmen dünyanın en pahalı üniversiteleriyle yarışıyor!

ŞOK yeni haftaya bomba gibi girdi! TV ünitesi 799 TL’ye, laptop çantası 219 TL’ye, çocuk matarası 99 TL’ye düştü!


Geri Dön