29 / 04 / 2024

Ziraat Bankası ile akaryakıt alışverişlerinde kazanın! Akaryakıt alışverişine 75 TL hediye!

Ziraat Bankası ile akaryakıt alışverişlerinde kazanın! Akaryakıt alışverişine 75 TL hediye!

Ziraat Bankasından yeni bir kampanya haberi daha geldi. Ziraat Bankası yeni kampanyası kapsamında akaryakıt alışverişinde geçerli banka lira kazanma fırsatı sunuyor. Akaryakıt alımlarını Ziraat Bankası kredi kartını ile yapanlar banka Lira kazanıyor.



Yapmış olduğu kampanyalar ile adından oldukça söz ettiren Ziraat Bankası yeni kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıktı. Peki Ziraat Bankası akaryakıt kampanyası katılım şartları neler? Akaryakıt kampanyası başvuru işlemleri nasıl yapılabilir? Ziraat Bankasının akaryakıt kampanyası ile ilgili tüm detaylar haberimizin devamında sizlerle birlikte...

 

Ziraat Banktan akaryakıt kampanyası

Bankalar bünyelerine yeni müşteri katmak adına ya da halihazırda olan müşterilerini memnun etmek adına birçok kampanya düzenlemeye devam ediyor. Bankalar tarafından yapılan kampanyalar hız kesmeden devam ederken yeni kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkan Ziraat Bankası akaryakıt alımları için özel bir kampanya düzenleyen bankalar kervanına katıldı.

Ziraat Bankasının resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamaya göre 250 TL ve üzeri harcamalara 75 TL banka lira vereceğini bilgisi yer alıyor. Akaryakıt kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin Ziraat Bankası tarafından belirtilen şartları taşıyor olması gerekmektedir

1 Nisan tarihinde başlayan akaryakıt kampanyası 15 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Akaryakıt kampanyasına katılmak isteyen kişilerin bankkart.com.tr adresinden katılım sağlaması gerekmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön