08 / 10 / 2024
fuzul

Ziraat Bankası'ndan emeklilere Ekim müjdesi: Bunu yapanın kartına anında 1.500 TL yatıyor! 

Ziraat Bankası'ndan emeklilere Ekim müjdesi: Bunu yapanın kartına anında 1.500 TL yatıyor! 

Bankalar emekliler için pek çok kampanya düzenliyor. Son olarak Ziraat Bankası'ndan milyonlarca emekliye müjde geldi. İşte Ziraat Bankası 1.500 TL kampanya detayları...




Son zamanlarda milyonlarca emekli bankaların nakit promosyon kampanyalarını araştırırken, bankalar arasında yarış resmen hızlandı. Emekli promosyonları hem kamu bankaları hem de özel bankalar tarafından hesaplara yatırılıyor. 

Emekliler için sağlanan fırsatlar yalnızca promosyon ödemeleri ile kalmıyor. Bankalar emekliler için pek çok kampanya düzenliyor. Son olarak Ziraat Bankası'ndan milyonlarca emekliye müjde geldi. 

Ziraat Bankası 31 Ekim'e kadar emeklilere 1.500 Türk Lirası yatırılıyor. Peki Ziraat Bankası 1.500 TL Bankkart lira başvurusu nasıl yapılır? İşte o kampanyanın tüm detayları... 

Ziraat Bankası ndan emeklilere Ekim müjdesi: Bunu yapanın kartına anında 1.500 TL yatıyor! 

ZİRAAT BANKASI 1.500 TL BANKKART LİRA BAŞVURU 2024 

Ziraat Bankası, 1-31 Ekim 2024 tarihleri arasında emeklilerin market alışverişlerine toplam 1.500 Türk Lirası Bankkart Lira veriyor. Söz konusu kampanyadan, maaşlarını Ziraat Bankası'ndan alan emekliler faydalanabiliyor. 

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya M1500 yazıp 4757'ye kısa mesaj yollanarak katılım sağlanabiliyor. E-ticaret işlemleri kampanya kapsamında yer almıyor. 

Kampanyaya katılan emekliler, kampanya dönemi içinde Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Market sektöründe yer alan Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde, Bankkart POS'undan tek seferde yapacakları her 750 TL ve üzeri alışverişlerinde 75 TL, toplam 1.500 TL Bankkart Lira kazanıyor. 

Ziraat Bankası ndan emeklilere Ekim müjdesi: Bunu yapanın kartına anında 1.500 TL yatıyor! 

Ziraat Bankası, bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarını 1.500 TL olarak belirlendi. Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren emeklilerin kartlarına anında yükleniyor. 

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmiyor. Kampanya dönemi içerisinde maaşını farklı kuruma taşıyan müşterilern yüklenen Bankkart Liraları geri alınıyor. 

Kampanyaya asıl kart müşterileri katılabiliyor. Ayrıca, kampanyaya katılan asıl kartlara bağlı ek kartlar ile yapılan işlemler de asıl kartın kampanya harcamalarına dahil ediliyor. 

Bankkart Lira geri alımlarında müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılıyor. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi halinde de Bankkart Liralar geri alınıyor. 

Milletvekilinden kira çıkışı: Kış aylarında ağır bir barınma krizi kiracılarımızı bekliyor, acil önlem alınmalı!

İcra davaları artıyor! Tüketici kredisi ve kredi kartı borçları 90 milyar liraya ulaştı! 

Altın almak isteyenler dikkat! Kuyumcular ikinci baskı altın satmaya başladı! Sahte altın nasıl anlaşılır?

 


Geri Dön