29 / 04 / 2024

TEB az önce resmen duyurdu! TEB müşterileri bu parayı geri ödemesiz alacak!

TEB az önce resmen duyurdu! TEB müşterileri bu parayı geri ödemesiz alacak!

Türk Ekonomi Bankası, (TEB) akaryakıt fiyatlarının yüksek olması nedeniyle müşterilerinin akaryakıt alışverişlerinde kazançlı çıkması için bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Kampanya şartlarına uyanların hesabına 110 TL yatırılacağını paylaşan TEB, kampanyanın detaylarını paylaştı.



Akaryakıt fiyatlarının her geçen artması araç sahiplerinin belini bükerken yakın zamanda bir zam haberi daha geldi. TEB, bu kapsamda akaryakıt sektörüne yönelik bir kampanya düzenleyerek akaryakıt alışverişlerinde müşterilerin 110 TL kazanacağını aktardı.

Resmi internet sitesinden kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını yayımlayan TEB, kampanyaya yönelik şu ifadeleri paylaştı:

“TEB Bireysel Kredi Kartları’nızla 16 Mayıs 2023 – 30 Haziran 2023 tarihlerinde Bonus üyesi Shell İstasyonlarında ayrı günlerde ve bir kerede, dört kez 400 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz işlemi gerçekleştirin; SMS ile kampanyaya katılım sağlayarak 100 TL indirim, CEPTETEB mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlayarak 110 TL indirim kazanın.”

İşte kampanya detayları...


Geri Dön