29 / 04 / 2024

ınstagramda dumankaya projeleri

ınstagramda dumankaya projeleri

Sosyal medyayı oldukça aktif ve verimi şekilde kullanan Dumankaya, Instagram sayfasında da takipçilerinin fotoğraflarına yer veriyor. Dumankaya İkon’un tamamlanmasının ardından özellikle bu projenin görsel güzelliğine ilgi büyük oldu...

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldı!

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldığını ifade eden TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya’nın inşaat projeleriyle ilgili sıkıntıyı anlattı; "Projeleri tamamlayacak olan Alman firmanın ofisini PKK’lılar bastı. Dumankaya ailesi de şirketi tehdit etti"...

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

Ali Dumankaya: Yurt dışına açılmayı hedefliyoruz!

Dört yılda 10 projeyi yönetme kabiliyetine erişen DKY, 2017’nin sonuna kadar inşaatı devam eden projeleri ile birlikte toplamda 3 bin 697 konut üretmiş olacak. Ali Dumankaya, "Yurt dışına açılmak gibi bir hedefimiz de var ama bu kontrollü olacak" diyor.

Dumankaya projeleri ülkemizi kalkındırmaya devam edecek!

Dumankaya Ailesi’nin büyüğü İbrahim Dumankaya, Rize programı kapsamında Rize Sanayi ve Ticaret Odası tarafından düzenlenen ödül töreninin akabinde Ridos Otel’de gerçekleştirilen yemeğe katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Dumankaya Fikirtepe ve Gebze projeleri yeni yılda satışta!

Dumankaya İnşaat, 2016 yılı içerisinde Fikirtepe projesini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Gebze'deki projeyi ise 2016'nın son çeyreğine hazırlayan Dumankaya, her iki projenin de çalışmalarına devam ediyor...

Dumankaya'dan ev almak sıfır zahmetli!

Sektörünün önemli markalarından Dumankaya İnşaat, Maltepe’deki Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projeleri için ‘sıfır zahmetli’ kampanya başlattı.

Dumankaya iki projesi için sıfır zahmetli kampanyası başlattı!

Sektörünün önemli markalarından Dumankaya İnşaat, Maltepe’deki Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projeleri için ‘sıfır zahmetli’ kampanya başlattı. Kampanyada, 60 ay sıfır faiz ve peşin alımda yüzde 12 indirim dikkat çekiyor.

Dumankaya'dan 60 ay sıfır faiz kampanyası!

Dumankaya İnşaat Anadolu yakasında yer alan Ritim İstanbul ve Mozaik projeleri için müşterilerine zahmetsiz bir teklif sunuyor.

Dumankaya iki projede yüzde 12 indirim yapıyor!

Gayrimenkul sektöründe öne çıkan Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyenlere Ritim İstanbul, Dumankaya Mozaik ve Horizon projeleri için 'Sıfır zahmetli' adında yeni bir kampanya başlattı.

Dumankaya iki projesi için sıfır zahmetli kampanya başlattı!

Eylül ayında İstanbul Avrupa yakasındaki projeleri için “Fifti Fifti” kampanyasını başlatarak tüketicileri cezbedici seçenekler sunan Dumankaya İnşaat, ekim ayının ikinci haftası bu defa Anadolu yakasında iki projesi için sıfır zahmetli kampanya başlattı

Dumankaya İnşaat Forbes'in en çok kazandıranlar listesinde!

Dumankaya İnşaat’ın İstanbul’un yıldızı parlayan bölgelerinde hayata geçirdiği, yatırım dönüşü hızlı ve yüksek projeleri, Forbes’un hazırladığı ‘En yüksek getiri potansiyeline sahip 50 proje’ listesinde yer aldı.

Fifti fifti Dumankaya kampanyası ile kredi ödemesi nasıl yapılıyor?

Dumankaya İnşaat'ın İstanbul Halkalı ve Bahçeşehir'de hayata geçirdiği projeleri için geçerli olan fifti fifti modeli ile konut bedelinin yüzde 50'sini Dumankaya ödüyor. Peki Fifti fifti Dumankaya kampanyası ile kredi ödemesi nasıl yapılıyor?

ınstagramda dumankaya projeleri Haberi

ınstagramda dumankaya projeleri

Sosyal medyayı oldukça aktif ve verimi şekilde kullanan Dumankaya, Instagram sayfasında da takipçilerinin fotoğraflarına yer veriyor. Dumankaya İkon’un tamamlanmasının ardından özellikle bu projenin görsel güzelliğine ilgi büyük oldu. Gelen pek çok fotoğraf içinden her hafta Instagram hesabımızda projelerimizin görsellerine yer vermeye devam ediliyor.


Dumankaya Bizden Size...