15 / 05 / 2024

İntaş Mimarlık nerede

İntaş Mimarlık nerede

İntaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih İntaş tarafından kuruldu.

Güntaş Teknoloji Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Güntaş Teknoloji Ve Mimarlık Limited Şirketi Sancaktepe'de Erdal Taşçı ve Fuat Günlemiş ortaklığında kuruldu.

Güntaş İç Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntaş İç Mimarlık Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler’de  400  bin TL sermaye bedeli ile Cihan Beyazdağ tarafından kuruldu.

Altıntaş Şehircilik Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Şehircilik Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Altıntaş ve  Murat Altıntaş tarafından kuruldu.

Ms Güntaş Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Güntaş Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Güntaş tarafından kuruldu.

Get Mimarlık Proje Mekanik İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Get Mimarlık Proje Mekanik İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Altıntaş ve Rıdvan Büyükoğlu ortaklığında kuruldu.

Nta Proje Tasarım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nta Proje Tasarım Mimarlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurdan Tekneci tarafından kuruldu.

İntaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih İntaş tarafından kuruldu.

Studio A Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studio A Mimarlık Limited Şirketi, Cansu Altıntaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ekim 'de İstanbul, Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Andelip Esat Sokak 'ta kuruldu.

Tepekent Mimarlık'ın yeni prestij projesi Altıntaç!

Konya'nın yeni prestij konut projelerinden biri olan ve Tepekent Mimarlık tarafından inşasına başlanılan Altıntaç konut projesinin beton ihtiyacı noktasında Konya Çimento Hazır Beton ve Sancak Hazır Beton konsorsiyumu tercih edildi...

Aslan Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mükail Aslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Altıntaş İş Merkezi, Avcılar'da kuruldu.

NTA Mimarlık Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

NTA Mimarlık Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Nazım Mutlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da Tuzla, Evliya Celebi Mahallesi, Ziver Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

İntaş Mimarlık nerede Haberi

İntaş Mimarlık nerede


İntaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih İntaş tarafından kuruldu. 


İntaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:

-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


İntaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Çırçır Mah.Saray Sok.No.25/9...