08 / 05 / 2024

İntema Mutfak monaco

İntema Mutfak monaco

İntema Mutfak’ın, klasik çizgisiyle geçmişi anımsatan Monaco modeli, klasik tarzın şık bir yorumu olarak öne çıkıyor. Monaco modeli, modern fonksiyonel çözümler ve aksesuarlarla ise günü yakalıyor

Bodrum Mutfak bu yıl 15 milyon lira ciro bekliyor!

Bodrumlu Mustafa Güneri’nin, babasına ait ‘mavi tur teknesini’ Satarak 1993’te başladığı ‘mutfak mobilya’ işinden ulusal bir marka çıktı. Bodrum Mutfak adıyla üretim yapan Güneri, 15 milyon lira ciro bekliyor.

Kahramanmaraş Tematik Mutfak Müzesi açılıyor!

Kahramanmaraş'ın kültürel miraslarını gün yüzüne çıkarmak, mutfak kültürünü gelecek nesillere ulaştırmak amacıyla çalışma başlatan Dulkadiroğlu Belediyesi, Tematik Mutfak Müzesi'ni iki ay sonra hizmete açmayı planlıyor.

İntema'dan yüzde 30 indirim fırsatı!

İntema Mutfak, 15 Eylül’de başlayacak Sonbahar Kampanyası ile kış gelmeden mutfağını yenilemek isteyenlere yüzde 30 indirim fırsatı sunuyor.

İşte Monaco'daki dünyanın en pahalı evi!

Dünyanın en pahalı evi Monaco Tour Odeon Kulesi'ndeki Sky Penthose oldu. Mimar Alexandre Girald tasarlanan dairenin satış fiyatı ise 400 milyon dolar.

Uluslararası Mutfak Eşyaları Fuarı gerçekleşti!

İtalya’da gerçekleşen Uluslararası Mutfak Eşyaları Fuarı’na katılan Sema Ereren, gözlemlerini Habertürk okuyucuları için yazdı. İşte Ereren'in o yazısı...

Kaliteli mutfak evin değerini arttırıyor!

Demsaş Mutfak & Banyo Satış Müdürü Ayşegül Helva, “Evlerin merkezi mutfaklar, diğer mekanlara kıyasla evin en önemli çalışma ve yaşam alanıdır.” diyor.

İntema Mutfak ile bahar mutfaklarınızda!

İntema Mutfak, 1 Nisan’da başlayacak Bahar Kampanyası ile mutfağını yenilemek isteyenlere yüzde 40’a varan indirim kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında ankastre seti tercih edenler ise ek olarak yüzde 25 indirimden faydalanabiliyor.

Demsaş Mutfak kişiye özel tasarımlar yapıyor!

Demsaş Mutfak & Banyo’nun İş Geliştirme Müdürü Efe Ayçenk, kadınların evdeyken en çok mutfakta zaman geçirdiğini söyleyerek bu doğrultuda kişiye özel tasarımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

İntema Mutfak, baharda cazip indirimler sunuyor!

İdeal mutfak yaşamını uzmanlıkla tasarlayan İntema Mutfak, 1 Nisan’da başlatacağı ve 30 Haziran’a kadar devam edecek Bahar Kampanyası ile mutfağını ve ankastre setini yenilemek isteyenlere cazip indirimler sunuyor.

Demsaş Mutfak'tan kişiye özel tasarımlar!

Demsaş Mutfak & Banyo’nun İş Geliştirme Müdürü Efe Ayçenk, kadınların evdeyken en çok mutfakta zaman geçirdiğini söyleyerek bu doğrultuda kişiye özel tasarımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na ziyaretçi akını!

23-27 Şubat tarihleri arasında 28.si gerçekleşen inşaat ve yapı sektörünün en prestijli fuarı UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ekonomi adında olumlu gelişmelere sahne oldu.

Kelebek, UNICERA Fuarı'nda beş yeni mutfak modelini tanıttı!

Türkiye'nin köklü markası Kelebek, 23 - 27 Şubat 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda (UNICERA) 2016 koleksiyonundaki tasarım ve fonksiyonelliği ile öne çıkan beş yeni mutfağını tanıttı.

Eczacıbaşı Yapı, yeni tasarımlarını UNICERA’da tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da 2016’daki yeniliklerini tanıttı.Fuarda VitrA, Artema, Burgbad ve İntema Mutfak fuarın en çok ilgi çeken markaları arasında yerini aldı.

İntema Mutfak monaco Haberi

İntema Mutfak monaco

Monaco’nun renk seçenekleri modelin genel elemanlarıyla uyumlu olmasıyla dikkat çekiyor. Klasikten vazgeçemeyenlere özel meşe ve ceviz gibi doğal ahşap kaplama seçeneklerinin yanı sıra; yine doğal ahşap kaplama üzerine yapılan özel lake uygulaması ile de benzeri görülmemiş bir şıklık yaratıyor. 


Istavroz çıtalı camlı kapakları, kalın göz dolduran taç bantları ve özel işçilikli panelleri modelin öne çıkan özellikleri arasında… Monaco’da tercih edilen bronz burgu kulplar klasik etkisini artıran gizli detaylardan...


İngiliz tarzı büyük ada çözümleri ve klasik davlumbazların kullanıldığı tasarımlar ağırlıklı doğal taş ve mermer tezgahlarla tamamlanıyor. Diğer ünitelerden ayrı konumlanan büfe bölümü ise yaşama mekanına dönüşen mutfağı...