04 / 05 / 2024

İntemak 15 ne zaman açıldı

İntemak 15 ne zaman açıldı

KOTO öncülüğünde organize edilen Doğu Marmara Makine Yapı Teknolojileri ve Ürünleri İnşaat Makine ve Ekipmanları İş Makineleri İhtisas Fuarı (İNTEMAK'15) 117 kurum ve firmanın katılımıyla açıldı.

Assos Pırlanta fiyat listesi! Anneler gününe özel ekstra yüzde 15 indirim kampanyası başladı!

Assos Pırlanta anneler gününe özel kampanya başlattı. Pırlanta takılarda ekstra yüzde 15 indirim kampanyası devam ediyor. İşte Assos Pırlanta fiyat listesi.

Ev alma hayali kuranlar dikkat: 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli düşük konut kredisi ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Orta Vadeli Program (OVP) çerçevesinde ilk konutunu alacakların destekleneceğini dile getirmişti. Peki 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli düşük konut kredisi ne zaman başlayacak?

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! 15 gram Ajda bilezik ne kadar? 15 Nisan 2024 bilezik fiyatları

Ortadoğu'daki yükselen gerilimden dolayı yatırımcılar güvenli liman altına yöneldi. Altın fiyatları yükselişe geçerken altın bilezik fiyatları resmen uçtu. 15 gram Ajda bilezik ne kadar? 15 Nisan 2024 bilezik fiyatları.

Peugeot 408 fiyatı ne kadar? Peugeot 408 kaç TL? Peugeot 408 15 Nisan 2024 fiyat listesi

Peugeot 408, dinamik silueti ve kusursuz tasarımı ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Peugeot'nun en çok beğenilen SUV modeli Peugeot 408'şn fiyatı merak ediliyor. Peki Peugeot 408 fiyatı ne kadar? Peugeot 408 kaç lira? Peugeot 408 15 Nisan 2024 fiyat listesi...

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları 

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Dolar kurundaki yükselişler hurda fiyatlarını da etkiledi. Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları. 

SSK, Bağ-Kur emeklilerinin ek zam farkları hesaplara yatıyor! Kök maaşı 12, 15, 20 bin TL olanlar ne kadar fark alacak?

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ek zam farkları bugün hesaplara yatırılıyor. Peki kök aylığı 12, 15 20 bin TL olanlar ne kadar fark alacak? İşte o rakamlar...

10 temettü şirketinin 15 senelik getirileri! Hangi şirket ne kadar getirdi?

Borsa güne yükselişle başlarken BD Halka Arz Haber resmi sosyal medya hesabı üzerinden 10 temettü şirketinin 15 senelik getirilerini paylaştı. İşte o paylaşım...

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 15 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor.  Yatırımcılar güncel son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatlar ne kadar? Gram altın bugün kaç lira? 15 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın kan kaybediyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın ne kadar oldu? 15 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Fed faiz kararı sonrası yükselişe geçen altın tekrar aşağı yönlü hareket etmeye başladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 15 Aralık 2023 altın fiyatları.

KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar? Yüzde 15 peşinatla 36 ay vade farksız taksit!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kaper Sitesi'nde satışlar geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Peki yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksit imkanı sunulan KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar?

Dolar ve eurodan yeni rekor geldi! 15 Kasım Çarşamba dolar ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? Son dakika döviz kurları

Yukarı yönlü hareket eden dolar ve euro/TL kuru güne yeni rekorla başladı. Peki bugün dolar/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? 15 Kasım 2023 Çarşamba güncel döviz kurları.

Dolar haftanın son gününe nasıl başladı? Bugün dolar ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma dolar/TL kuru

Haftanın son işlem gününde dolarda son durum merak ediliyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma dolar kaç lira? 15 Eylül Cuma dolar/TL alış satış fiyatı...

Brent petrol yükseldi! Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 15 Ağustos 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 86,21 dolardan işlem gördü. Bugün ise güne yükselişle başlayan brent petrol ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 15 Ağustos brent petrol fiyatı...

İntemak 15 ne zaman açıldı Haberi

İntemak 15 ne zaman açıldı

Kocaeli Ticarct Odası (KOTO) tarafından düzenlenen Emlak Konut GYO'nun ana sponsoru olduğu İNTEMAK 15, İzmit'teki İnterteks Fuar Alanı'nda gerçekleştiriliyor. Kocaeli Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'mn destekleri. KOSGEB ile Doğu ıMarmara Kalkınma Ajansı'nm da katkı sunduğu fuarda, 117 kurum ve firmanın standları yemliyor. 


KATILIM YOĞUNDU 

Fuarın açılışına Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP milletvekili İlyas Şeker, CHP milletvekili Talisin Tarhan, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, İzmit Belediye Başkanı Nevzat DoğanKOTO Başkanı Murat Özdağ ve sanayiciler ile davetliler katıldı.  Açılışta konuşan Kocaeli Valisi Hasan basri Güzeloğlu, sanayide çarklar dönmedikçe sürdürülebilir kalkınmanın...