17 / 05 / 2024

İNTEMAK15 Fuarına kaç inşaat firması katıldı

İNTEMAK15 Fuarına kaç inşaat firması katıldı

KOCAELİ Ticaret Odası (KOTO) öncülüğünde düzenlenen (İNTEMAK'i5, 117 firmanın ürünlerini sergilemesinin yarı sıra 4 günde yüzlerce yerli ve yabancı işadamını da buluşturdu.

Aziz Kocaoğlu: İzmir Enternasyonal Fuarı’nı kaçırmayın!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İzmirli hemşerilerimize sesleniyorum: Bu sene bambaşka bir fuar var. Herkes bir defa İzmir Enternasyonal Fuarı’na gelsin." dedi.

Ofton İnşaat Emlak 2015 Fuarı’na kaç projeyle katılacak?

Ofton İnşaat, Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katılacak.

İzmir 3. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na ev sahipliği yapıyor!

Fuar İzmir'le birlikte fuarcılıktaki çıtasını yükselten İzmir, KentExpo - 3. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na ev sahipliği yapıyor. 92 firmanın katıldığı fuarda, yerel yönetimlerin gereksinim duydukları en yeni teknolojiler ve ürünler sergileniyor.

Ciytscape Global 2015 Fuarı'na ilgi Türk firmalardan geldi!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai'deki Ciytscape Global 2015 Fuarı'na Türk inşaat firmaları büyük ilgi gösterirken global markaların katılımı beklenen düzeyde gerçekleşmedi.

Babacan Yapı Dubai fuarına Premium ve Port Royal projeleriyle katıldı!

Dubai fuarına Esenyurt Premium ve Port Royal projeleri ile katıldıklarını söyleyen Babacan Yapı Başkanı İbrahim Babacan, "Esenyurt'ta bin 400 konutluk projemizde metrekare satış fiyatı bin 500 dolar.

Dubai Cityscape Global 2015 fuarına Türkiye’den 61 şirket katılacak!

Dünya gayrimenkul piyasasının nabzı bugünden itibaren Dubai’de atacak. 10 Eylül akşamına kadar sürecek olan Cityscape Global 2015 fuarına Türkiye’den bu yıl 61 gayrimenkul şirketi katılıyor.

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na Türk akını!

Dünyanın en önemli fuarlarından Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 8-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşiyor. Yaklaşık 60 Türk şirketinin gayrimenkul fuarına çıkarma yapması bekleniyor.

Cityscape Global 2015 Fuarı'na 61 Türk firma katılıyor!

Dünya gayrimenkul piyasasının nabzı Dubai’de atıyor. 10 Eylül akşamına kadar sürecek Cityscape Global 2015 Fuarı’na Türkiye’den 61 gayrimenkul şirketi katılıyor.

Yurtbay Seramik CERSAIE Seramik Fuarı'na katılıyor!

Yurtbay Seramik, dünyanın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak. Fuar İtalya’nın Bologna Fuar Merkezi’nde 28 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenecek.

Türkiye, Dubai Cityscape 2015 Fuarı’na 50'den fazla firmayla katılacak!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından olan Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na Türkiye’den 50’nin üzerinde firma katılacak. 8-10 Eylül tarihlerinde düzenlenecek fuarda Türk şirketleri en yeni projelerini tanıtacak.

Piyalepaşa Gayrimenkul Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılacak!

Piyalepaşa, bu yıl 8-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılıyor. Piyalepaşa İstanbul, gayrimenkul yatırımcılarının yanı sıra mimarların katıldığı bu önemli platformda görücüye çıkacak.

CNR Emlak Fuarı'na 40 bin ziyaretçi!

EMLAK sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na 40 bin ziyaretçi hedefleniyor.

İş GYO Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılacak!

8-10 Eylül 2015'te Dubai'de düzenlenecek Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılmayı planlayan İş GYO, Manzara Adalar ve Nef ile ortak geliştirdiği Inistanbul'u ziyaretçilerle buluşturacak.

İNTEMAK15 Fuarına kaç inşaat firması katıldı Haberi

İNTEMAK15 Fuarına kaç inşaat firması katıldı
 KOCAELİ Ticaret Odası (KOTO) öncülüğünde düzenlenen Doğu Marmara Makine, Yapı Teknolojileri ve Ürünleri, İnşaat Makine ve Ekipmanları, İş Makineleri İhtisas Fuarı (İNTEMAK'i5), 117 firmanın ürünlerini sergilemesinin yarı sıra 4 günde yüzlerce yerli ve yabancı işadamını da buluşturdu, İzmit'teki Uluslararası İnterteks Fuar Alanı'nda açılan ve yurt dışından gelen işadamları ile ithalat ve ihracatçı firma temsilcilerinin ilgi gösterdiği fuarda, Kocaeli'nin yanı sıra Sabarya, Düzce, Bolu ve Yalova illerinde faaliyet gönderen 117 firma ile kurum stant açtı. Stantlarda, firmaların ürettiği ürünlerin sergilenmesinin yanı sıra firma temsilcileri buralarda birebir görüşmeler yaparak iş bağlantıları da...