07 / 05 / 2024

INTERCEM Konferansı ne zaman

INTERCEM Konferansı ne zaman

Son yıllarda çimento üretiminde dünyanın merkezlerinden biri haline gelerek çimento ihracatını 600 milyon dolara çıkaran Türkiye, dünya çimento endüstrisinin en önemli etkinliklerinden olan INTERCEM Konferansı'na ev sahipliği yapacak.

Çimento sektörü 800 milyar dolarlık ihracat hedefliyor! 

100'üncüsü düzenlenen INTERCEM Konfereansı mento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ve Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) işbirliğiyle düzenlenen INTERCEM Konferansı 34 ülkeden 400 sektör temsilcisini bir araya getiriyor.

100. INTERCEM Konferansı 24-26 Haziran'da İstanbul'da! 

Dünya çimento sektörünü bir araya getiren INTERCEM Konferansı yüzüncü kez 24-26 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de gerçekleşecek.  

Türkiye’nin çimento ihracatı 600 milyon doları aştı!

Son yıllarda çimento üretiminde dünyanın merkezlerinden biri haline gelerek çimento ihracatını 600 milyon dolara çıkaran Türkiye, dünya çimento endüstrisinin en önemli etkinliklerinden olan INTERCEM Konferansı'na ev sahipliği yapacak.

Irak'ın imarı için hangi ülke ne kadar yardım edecek?

Kuveyt'te bugün başlayan Irak'ın Yeniden İmarı Konferansı'na bir çok ülke katıldı. Peki Irak'ın yeniden imarı için hangi ülke ne kadar yardım etti?

Uluslararası çimento üreticileri INTERCEM Konferansı'na katılacak!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, INTERCEM Çimento Konferansı'na katılacak. Konferans, 15-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek.

Gayrimenkul sektörü 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya geldi!

Türk gayrimenkul sektörüne yön veren inşaat ve konut sektörü, 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya geldi.

Konut Konferansı'nda kentsel dönüşüm tartışıldı!

3. Havaalanı ve 3. Köprü Bölgesi projeleriyle hızla büyümeye devam eden İstanbul'un dengesiz ve plansız büyümesinin önüne geçilmesini sağlayacak çözümlerin ele alındığı Konut Konferansı'nda, gayrimenkul sektörünün beklediği çözümler değerlendirildi.

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi'ne lise yapılacak!

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi’ne mesleki ve teknik öğretim tesisleri ile yurt ve konferans salonları inşa edilecek.

Shennongjia Ormanı Dünya Miras Listesi'ne alındı!

Çin'in Hubei eyaletinde bulunan Shennongjia Orman Bölgesi dün İstanbul'da sona eren 40. Dünya Miras Konferansı'nda Dünya Miras Listesi'ne alındı.

Mimarlar Gürültüyü Tartışıyor Konferansı gerçekleşti!

Şişecam Düzcam, Uluslararası Gürültü Farkındalığı Günü'ne özel düzenlediği "Mimarlar Gürültüyü Tartışıyor" konferansı kapsamında ünlü mimarları bir araya getirdi. Konferansta, gürültü konusu farklı bakış açılarıyla masaya yatırıldı.

Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı ne zaman gerçekleşecek?

Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı, mayısın ilk haftasında Ankara’da gerçekleştirilecek. Konferansta geleceğin ulaşım, enerji, güvenlik modellerinin nasıl hayata geçirilebileceği tartışılacak.

Yozgat Akdağmadeni'ne 250 kişilik konferans salonu yapılıyor!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, yapımı devam eden 250 kişilik konferans salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Daştan, "250 kişilik konferans ve sinema salonunun inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Tokat Erbaa'da deprem konferansı düzenlendi!

Erbaa Belediyesi tarafından Kültür Merkezi’nde düzenlenen deprem konferansına Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi’nden Jeofizik Mühendisi Yavuz Güneş konuşmacı olarak katıldı.

INTERCEM Konferansı ne zaman Haberi

INTERCEM Konferansı ne zaman

Çimento ihracatında 600 milyon dolarlık ihracat yapan Türkiye, dünya çimento endüstrisinin önde gelen aktörlerini bir araya getiren INTERCEM Konferansına ev sahipliği yapacak. 

Bu yıl 100'üncüsü gerçekleştirilecek olan konferans, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği ve Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası işbirliğiyle İstanbul’da gerçekleştirilecek.  Konferansa 5 kıta, 34 ülke ve 52 şehirden 400 sektör temsilcisinin katılması bekleniyor. Konferans, 24 – 26 Haziran tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek.

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Feyyaz Ünal, Türk çimento sektörünün dünyadaki konumuna vurgu yaparak “İhracatı geçtiğimiz yıl 600 milyon doları aşan sektörümüz çimento üretiminde dünyanın merkezlerinden biri haline geldi. Türk çimentosu da ülkemiz ihracat kalemleri arasında stratejik bir konuma yükseldi. Bu yıl ihracatını yüzde 30...