08 / 05 / 2024

Interface Net Effect serisi

Interface Net Effect serisi

Karo halılar ile sıradan tasarım sınırlarının ötesine geçen Interface şimdi de çevresel ve sosyal sorumlulukta, sürdürülebilirlikte ve ürün tasarımında yeni bir çığır açıyor. Interface Karo Halı Koleksiyonu Net Effect serisini tanıttı..

Kuzu İnşaat Ankara Kuzu Effect iletişim bilgileri!

Kuzu İnşaat Ankara Kuzu Effect iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 312 491 39 07 olarak belirlendi. Ankara Kuzu Effect Projesi ‘nin 2015 yılının Eylül ayında satışa çıkması planlıyor.

Ankara Kuzu Effect Rezidans ev fiyatları!

Ankara Kuzu Effect Rezidans ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Kuzu Effect Rezidans Projesi ‘nde daire fiyatları 680 bin TL 'den başlıyor.

Kuzu Effect satışları ne zaman başlayacak?

Kuzu Effect projesi Ankara Maliye Lojmanları arazisinde 30 bin 730 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 680 bin TL'den başlıyor. Peki Kuzu Effect satışları ne zaman başlayacak?

Ankara Kuzu Effect daire fiyatları!

Ankara Kuzu Effect daire fiyatları 680 bin TL'den başlıyor. Kuzu Grup Kuzu Effect Projesi 'nde yer alan dairelerin fiyatları; dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

Kuzu Grup Kuzu Effect ulaşım!

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Kuzu Effect projesi Ankara Oran’da 30 bin 730 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kuzu Grup Kuzu Effect ulaşım bilgilerine göre proje Panora AVM'nin yanında yer alıyor.

Kuzu Effect iletişim!

Kuzu Effect iletişim numarası 0 312 491 39 07 olarak belirlendi. Kuzu Grup Ankara Kuzu Effect Projesi ‘nin 2015 yılının Eylül ayında satışa çıkması planlıyor.

Kuzu Effect nerede?

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Kuzu Grup Kuzu Effect projesi Ankara Oran ’da 30 bin 730 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Kuzu Effect nerede?

Kuzu Effect Eylül'de satışta!

Ankara Panora AVM'nin yanında yükselen Kuzu Effect projesinin Eylül 2015'te satışa çıkması planlanıyor. 179 mağazanın yer aldığı AVM'nin de bulunduğu Kuzu Grup Kuzu Effect projesinde fiyatlar 680 bin TL'den başlıyor...

Balkon net alana dahil mi?

Yapılardaki balkonların bağımsız bölümün net metrekare hesabına dahil edilip edilmeyeceği merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, balkon net alana dahil mi? Değil mi? İşte yanıtı..

Sivas Net City projesinin lansmanı yapıldı!

Sivas'ta hayata geçirilen Net City`in 140 dairelik projesi düzenlenen programla tanıtıldı. Tanıtıma, Vali Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım katıldı.

Asya Net Enerji Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Proje Finansal Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Net Enerji Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Proje Finansal Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazlı Özcan, Naci Özcan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Konut satışlarında net ve brüt metrekare farkına dikkat!

Daha önce bir çok kez ev alırken dikkat edilmesi gereken noktalara değinmiştik. Bunlardan birisi de net-brüt metrekare farkı. Avukat Kadir Kurtuluş konut satışlarında dikkat edilmesi gereken net-brüt metrekare kavramının hukuktaki yerini açıklıyor...

Konut satışlarında net ve brüt metrekare farkında dikkat edilmesi gereken noktalar!

Daha önce bir çok kez ev alırken dikkat edilmesi gereken noktalara değinmiştik. Bunlardan birisi de net-brüt metrekare farkı. Avukat Kadir Kurtuluş konut satışlarında dikkat edilmesi gereken net-brüt metrekare kavramının hukuktaki yerini açıklıyor...

Interface Net Effect serisi Haberi

Interface Net Effect serisi



Okyanuslardan esinlenen ve Net-Works girişimi tarafından desteklenen Net Effect tüm dünyada görücüye çıktı. 


Karo halı imalatçısı Interface, alışılmış kalıpları kırmak konusunda sınır tanımıyor. 

Karo halılar ile sıradan tasarım sınırlarının ötesine geçen Interface şimdi de çevresel ve sosyal sorumlulukta, sürdürülebilirlikte ve ürün tasarımında yeni bir çığır açıyor. Net Effect adını taşıyan yeni modüler seri, hem okyanusun enerjisinden hem de gittikçe kirlenen halinden – atık balıkçı ağları, yükselen asit, kirlilik ve iklim değişimleri sebebiyle tehlike altında bulunan doğal ortam – esinlenilerek yaratıldı. 


Net Effect koleksiyonu ABD’nin Chicago şehrinde gerçekleştirilecek olan NeoCon 2013 etkinliğinde görücüye çıkıyor. Ardından 2013 yılı boyunca tüm dünyada satışına başlanacak. Serinin üretimi ise Interface’in Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya-Pasifik tesislerinde gerçekleştirilecek. 


Net Effect koleksiyonu, Interface ile tüm dünyada doğal yaşamı korumayı hedefleyen...