28 / 04 / 2024

International Academi İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

International Academi İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

International Academi İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Khaled Ahmed Mubarak Ba Mhraz tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Osmanbey, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Mesopotamia İnternational Trading İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesopotamia İnternational Trading İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Saıf Saad Taha Taha tarafından kuruldu.

İnternational Tek İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Tek İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Alı Dıanatı ve Zahra Dıanatı ortaklığında kuruldu.

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk İslamoğlu tarafından kuruldu.

Aslan İnternational Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan İnternational Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  5 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Aslan tarafından kuruldu.

Brothers İnternational Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brothers İnternational Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Bassam I.H.A. tarafından kuruldu.

Fz İnternational Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fz İnternational Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abır Farah ve Mohammed J.M. Zebarı ortaklığında kuruldu.

Usc İnternational Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Usc İnternational Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile paulus Adrianus Van Asselt ve Abdelfattah Hajjari ortaklığında kuruldu.

Xps İnternational Lojistik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Xps İnternational Lojistik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Kaya tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ajyad International Design İnşaat Lojistik İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ajyad International Design İnşaat Lojistik İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Outhman  Alsamman ve Mohamad Saber ortaklığında kuruldu. 

Msa İnternational Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msa İnternational Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Alfaytourı Alraneen ve Mohamed Ben Kark ortaklığında kuruldu. 

Alnawras İnternational Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alnawras İnternational Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmad Almousa İmzasıyla bugün kuruldu.

International Academi İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

International Academi İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

International Academi İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Khaled Ahmed Mubarak Ba Mhraz tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


International Academi İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Bina projelerinin geliştirilmesi (satışa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diğer amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi) (yapı kooperatifleri hariç) 


International Academi İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Osmanbey, Meşrutiyet Mahallesi, Hacımansur Sokak,...