08 / 05 / 2024

İnternete indirim var mı

İnternete indirim var mı

AA muhabirine yapılan açıklamaya göre Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İnternet Servis Sağlayıcılar ve kurumsal abonelere verilen toptan internet ücretlerinde indirime gidileceğini bildirdi.

BİM 7 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın BİM'de seçili onlarca üründe indirim sizleri bekliyor...

BİM market 7 Mayıs 2024 salı aktüel ürünler fiyat listesini paylaştı. Yarın BİM markette seçili birçok ürün indirimli olarak raflarda yerlerini alıyor. BİM'de yarın hangi ürünlerde indirim var? 

A101 yeni Aktüel Kataloğu! A101’de bal, zeytin, peynir, tuvalet kağıdı, şampuan, yumurta ve patateste indirim var!

A101'in yeni aktüel kataloğunda bal, zeytin, peynir, şampuan, yumurta ve patateste indirim var. İşte A101'in yeni aktüel kataloğu...

Migros’ta seçili ürünlerde indirim kampanyası! Migros'ta 5 litre ayçiçek yağı, 5 kilo un ve çayda indirim var...

Migros'ta seçili onlarca üründe indirim fırsatları sunuluyor. Buna göre, Migros'ta 2 Mayıs 2024'e kadar belirli ürünlerde indirimler sizleri bekliyor. Migros'ta ayçiçek yağından una, yoğurttan çaya kadar pek çok farklı üründe indirim var.

BİM'de yarın seçili ürünlerde indirim fırsatları! Aknaz Yarım Yağlı Tost Peyniri 249 TL, Namet Soslu Döner 99.50 TL...

BİM market 30 Nisan 2024 salı aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM markette yarın seçili ürünler raflardaki yerini aldı. BİM'de 30 Nisan hangi ürünlerde indirim var? 

Benzin ve motorinde petrol depremi! Şimdi rakamlar açıklandı: Yeni zam ve indirim... 

Geçtiğimiz günlerde petrolde yaşanan düşüş akaryakıt fiyatlarına da yansıdı. Peki benzin ve motorinde yeni zam ya da indirim var mı? İşte Opet, Total, PO 29 Nisan 2024 fiyat listesi...

A101'de bu hafta piliç, Smart TV, pirinç, patates, makarnada dev indirim var! İşte 2 Mayıs 2024 A101 aktüel kataloğu!

Perakende devi A101 merakla beklenen 2 Mayıs 2024 tarihli aktüel kataloğunu yayımladı. Yayımlanan yeni kataloğa A101'de bu hafta piliç, Smart TV, patates, makarnada dev indirim var...

A101 27 Nisan-3 Mayıs 2024 yeni aktüel kataloğu! A101’de yumurta, sucuk, ayçiçek yağı, yoğurt ve çayda indirim var!

Perakende devi A101 merakla beklenen 7 Nisan-3 Mayıs 2024 yeni aktüel kataloğunu yayımladı. A101'de bu hafta yumurta, sucuk, ayçiçek yağı, yoğurt ve çayda indirim var.

ŞOK 27 Nisan 2024 cumartesi aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın ŞOK'ta seçili ürünlerde indirim fırsatlar...

ŞOK market 27 Nisan cumartesi kataloğu indirimli ürünleri fiyat listesini internet sayfası üzerinden paylaşto. ŞOK'ta bu cumartesi aktüel ürünlerde indirim var. Mandella Hooka Rattan Oturma Grubu 10.499 TL, Mandella Elit Rattan Maya 4 Kişilik 3.899 TL, Slazenger Düşük Kol Modal Kumaş Kadın T-Shirt 2

A101 20 Nisan-26 Nisan Aktüel Kataloğu! A101’de peynir, zeytin, helva, çay ve deterjanda indirim var!

Merakla beklenen yeni aktüel kataloğunu resmi internet sitesi üzerinden yayımlayan A101, katalogdaki fiyatların 26 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli olacağını açıkladı. Peki A101’de bu hafta hangi indirimler var, fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

A101 18-19 Nisan 2024 aktüel kataloğu! A101’de iki gün peş peşe indirim var!

Her hafta olduğu gibi bu hafta da ‘Haftanın Yıldızları’ kataloğunu resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan perakende devi A101 peş peşe 2 gün indirim yaptı. Peki, A101’de yeni haftada hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar?

BİM 19 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın BİM'de birçok üründe indirim var!

BİM 19 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. Buna göre yarın BİM'de seçili birçok üründe indirim fırsatı sizleri bekliyor. BİM markette yarın televizyondan, elektrikli bisiklete, mutfak malzemelerinden oyuncaklara kadar onlarca üründe indirim yapılacak.

Migros'ta 18 Nisan-1 Mayıs 2024 güncel ürünler liste yayımlandı! Migros'ta birçok üründe indirim var!

Migros'ta bu hafta birçok seçili üründe indirim var. Deterjandan, una, peynire, kişisel bakım ürünlerinden gıdaya kadar pek çok üründe fırsatlar yer alıyor. İşte 18 Nisan-1 Mayıs indirimli fiyat listesi.

ŞOK 17 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu çarşamba birçok üründe indirim var...

ŞOK 17 Nisan 2024 Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu çarşamba günü seçili onlarca üründe indirim fırsatı sunuluyor. 

İnternete indirim var mı Haberi

İnternete indirim var mı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İnternet Servis Sağlayıcılar ve kurumsal abonelere verilen toptan internet ücretlerinde indirime gidileceğini açıkladı.


Bakan Elvan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genişbant internet hizmetlerinin daha uygun fiyatlarla verilebilmesi amacıyla altyapı çalışmalarına hız verdiklerini ifade etti. Yapılan çalışmalar kapsamında Türkiye’de internet hizmetinin her geçen yıl önemli ölçüde hızlandığını, buna karşın ücretlerin düştüğünü belirten Elvan, "Vatandaşların internet hizmetini daha da uygun fiyatlara alması amacıyla internet servis sağlayıcılarının maliyetlerini düşürecek önlemleri almaya devam ediyoruz" dedi. 


Elvan, bu kapsamda Türk Telekom tarafından toptan seviyede İnternet Servis Sağlayıcılara sunduğu "Metro Ethernet İnternet" hizmetinde de indirime gidileceğini bildirdi. Söz konusu indirim kampanyasına ilişkin kararın Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından onaylandığını belirten Bakan Elvan, şunları kaydetti:


"Kampanya özellikle kurumsal kullanıcıların tercih ettiği...