03 / 05 / 2024

internetten gmsi ödeme

internetten gmsi ödeme

GMSİ vergisinin mükellefleri için vergi dönemi Mart ayı itibarıyla başladı. Vergi ödemesi için birden fazla ödeme kanalı bulunuyor. Bunlardan biri ise: İnternetten GMSİ ödeme seçeneği..

Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları

Her sene gayrimenkul sahiplerinden tahsis edilen emlak vergisi ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor. Peki, Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? İşte E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları...

Lefkoşa Türk Belediyesi'nden internetten emlak vergisi ödeme fırsatı!

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) vatandaşlara evden çıkmadan belediye ile ilgili faturaların ödenmesi için internetten ödeme fırsatı sağlanıyor.

İnternetten emlak vergisi ödeme 2017!

Emlak vergisi için ilk taksit ödemeleri 31 Mayıs'a kadar ödeniyor. Ödemeler internet üzerinden de yapılabiliyor. İşte internetten emlak vergisi ödeme 2017 işlemleri..

Çöp vergisi internetten ödeme işlemleri!

Çöp vergisi için 1. taksit ödeme dönemi 31 Mayıs'a kadar devam ediyor. İşyeri kullanıcılarının bu süre içerisinde ödemelerini yapmaları gerekiyor. Peki, vergi internetten ödenir mi? İşte çöp vergisi internetten ödeme işlemleri..

Kira gelir vergisi internetten ödeme 2016!

2015 yılı içerisinde ev ya da işyerini veya ikisini de kiraya vererek gelir elde eden kimseler 2016 yılında kira gelir vergisi mükellefi oluyor. İşte kira gelir vergisi internetten ödeme 2016..

İnternetten vergi ödeme nasıl yapılır?

Vergi ödemeleri Gelir İdaresi Başkanlığı İnternet Vergi Dairesi'nden ödenebiliyor. Bu sistem üzerinden vergi beyannameleri de verilebiliyor. Peki, internetten vergi ödeme nasıl yapılır? Hangi vergiler ödenebilir?

Emlak vergisi internetten ödeme işlemleri!

Taşınmaz mal sahiplerinin ödemek ile mükellef olduğu emlak vergisinde 2. taksit ödemeleri Kasım ayı sonuna kadar devam ediyor. Ödemeler internetten de yapılabiliyor. İşte emlak vergisi internetten ödeme işlemleri..

Emlak vergisi internetten kredi kartı ile ödeme!

Kimi mükellefler vergi ödemeleri için belediyeye gidecek bir vakit bulamıyor. Peki, belediyeye gitmek istemeyen mükellefler vergilerini internetten ödeyebilir mi? Emlak vergisini internetten kredi kartı ile ödemek mümkün mü?

Değer artış kazancı vergisi online ödeme!

Değer artış kazancı vergisi, senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. İkinci taksit ödemeleri 1 Temmuz'da başlayan vergi internetten de ödenebiliyor. İşte değer artış kazancı vergisi online ödeme..

Kira gelir vergisi online ödeme!

2015 yılı Temmuz ayı vergi takvimine göre, kira gelir vergisinin ikinci taksit ödemelerinin 31 Temmuz'a kadar yapılması gerekiyor. Vergi internetten de ödenebiliyor. İşte kira gelir vergisi online ödeme adımları..

Arsa vergisi online ödeme!

Emlak vergisi, mesken ve işyeri sahiplerinin yanı sıra arsa sahipleri tarafından da ödeniyor. Peki, arsa sahipleri emlak vergisini internetten ödeyebilir mi? İşte arsa vergisi online ödeme işlemleri...

Emlak vergisi e-ödeme işlemleri!

Emlak vergisi borcu, taşınmaz malın bağlı olduğu belediyeye ödeniyor. Ayrıca PTT havalesi ile ve internet üzerinden de ödeme yapılabiliyor. Peki, vergi internetten nasıl ödenir? İşte emlak vergisi e-ödeme işlemleri..

Kira gelir vergisi internetten ödeme 2015!

Gelir İdaresi Başkanlığının kira gelir vergisi sistemine girilerek, vergi internetten ödenebiliyor. Peki, kira gelir vergisi internetten nasıl ödenir? İşte kira gelir vergisi internetten ödeme 2015 adımları..

internetten gmsi ödeme Haberi

internetten gmsi ödeme

İnternetten GMSİ ödeme!

GMSİ vergisinin mükellefleri için vergi dönemi Mart ayı itibarıyla başladı. Vergi ödemesi için öncelikle beyanname verilmesi gerekiyor. Beyanname verildikten sonra ise vergi ödemesi yapılıyor.


Vergi ödeme yolları..

- Yetkili banka şubelerine ödeme yöntemi. 

- İnternet yoluyla bankalar aracılığıyla ödeme yöntemi.

- Vergi Dairelerini kullanarak vezne aracılığıyla ödeme yöntemi.

- Çek ile ödeme yöntemi. 


Yukarıda da görüldüğü üzere, GMSİ vergisi için ödeme seçenekleri arasında internet de yer alıyor. Mükellefler, vergi dairesine gitmeden internet üzerinden vergi borcunu ödeyebiliyor.


Beyanname de internet üzerinden verilebiliyor. Kira gelir vergisi için "Önceden hazırlanmış kira beyanname sistemi" bulunuyor. Bu sisteme giriş yapılarak internet üzerinden beyanname verilebiliyor.


İnternetten GMSİ nasıl ödenir?

GMSİ mükellefleri intvd.gib.gov.tr/kirabeyan adresine giriş yaparak buradan ne kadar vergi ödeyeceklerini hesaplayabiliyor.


GMSİ vergisi, bazı bankaların internet şubesinden ödenebiliyor. GMSİ ödemeleri için anlaşmalı olan...