13 / 05 / 2024

İntkor İnşaat-Taahhüt-Ticaret Sanayi Limited Şirketi

İntkor İnşaat-Taahhüt-Ticaret Sanayi Limited Şirketi

İntkor İnşaat-Taahhüt-Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Mecit Mahir Durakoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Turan Caddesi'nde kuruldu.

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'den Beçet Bayrak tarafından kuruldu.

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

İşbilen Grup Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İşbilen Grup Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Buse Nur İşbilen tarafından kuruldu.

Fatih 08 İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fatih 08 İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Savaş tarafından kuruldu.

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Öfm Mert İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öfm Mert İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alev Fatime Koç tarafından kuruldu.

Bulutlar İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bulutlar İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Bulut tarafından açıldı.

Biçer Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçer Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Buğra Biçer tarafından kuruldu.

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece’de 400 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Marin Emlak İthalat İnşaat Taahhüt İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marin Emlak İthalat İnşaat Taahhüt İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Vugar Sadıgov tarafından kuruldu.

Alko İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alko İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Derya Güngör tarafından kuruldu.

Enna Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enna Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nalan Pekyürek tarafından kuruldu.

Berdo İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Berdo İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Demircioğlu tarafından kuruldu.

İntkor İnşaat-Taahhüt-Ticaret Sanayi Limited Şirketi Haberi

İntkor İnşaat-Taahhüt-Ticaret Sanayi Limited Şirketi

İntkor İnşaat-Taahhüt-Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Mecit Mahir Durakoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Turan Caddesi'nde kuruldu. 


İntkor İnşaat-Taahhüt-Ticaret Sanayi Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Turan Caddesi,...