25 / 07 / 2024

İnvest İnşaat konut projeleri

İnvest İnşaat konut projeleri

Habertürk Gazetesi yazarı Erdem Aktürk bugünkü yazısında Inverst Başkanı Bahattin Uçar ile yaptığı röportaja yer verdi. İşte o yazı..

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

Teminat sağlamayan ön ödemeli konut satışlarına ceza geliyor!

Otuz adet ve üzeri konut ve inşaat projelerinde, bina tamamlama sigortası ya da teminat sağlamayan ön ödemeli konut satış sözleşmesiyle konut veya devre tatil satışı gerçekleştiren satıcılara da 1 milyon 557 bin 139 TL idari para cezası uygulanacak.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi yarın!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi 6 Ocak'ta!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 6 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Ön ödemeli konut satış sözleşmelerinde cayma hakkı!

Ön ödemeli konut satış sözleşmelerinde tüketici 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeden ve cezai şart ödemeden ön ödemeli konut satış sözleşmesinden cayma hakkına sahiptir.

Ön ödemeli konut almak isteyenlere 'yapı ruhsatı' uyarısı!

Etimesgut Belediyesi, yapı ruhsatı olmadan satışa çıkarılan ön ödemeli konut alımında vatandaşların mağdur olmaması için uyarılar yaptı.

Kuzey İnvest İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey İnvest İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Ahmet Tokat tarafından kuruldu.

Atria İnvest İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!  

Atria İnvest İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat İsa Parmaksız tarafından kuruldu.

Delta İnvest İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta İnvest İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile bugün Saidaziz Kasımov tarafından kuruldu.

Adırum İnvest İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adırum İnvest İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Arman Musralin tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm konut kredisi faizleri yüzde 0.88’e geriledi!

Konut kredisi faiz oranlarındaki seri indirimler sonrasında kentsel dönüşüm kredisi faizleri de geriledi. Devlet desteği ile beraber en uygun kentsel dönüşüm konut kredisi faiz oranı yüzde 0.88’e geriledi...

İnvest İnşaat konut projeleri Haberi

İnvest İnşaat konut projeleri

Invest Başkanı Bahattin Uçar, proje işlemini başlatan fakat 1 Temmuza kadar ruhsat alamayan firmalar için sürenin uzamasını talep etti. Uçar "500 kadar firma ve 300 bine yakın hak sahibi mağdur olur" dedi


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Taslağı 1 Temmuzdan itibaren yürürlüğe konulacak. Müteahhitler yapı ruhsatı alma işlemlerinin uzun sürdüğünü, bu tarihe kadar ruhsat alamayanların işlemleri sil baştan yapması gerekeceğini belirtiyorlar.  Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar yeni düzenlemenin sektörün işleyişini önemli ölçüde hızlandıracağının ve uzun zamandır belirsizliklerle ilerleyen çeşitli konuları da çözüme kavuşturacağının altını çizdi. Uçar, bununla birlikte geçmişte riskli yapı ruhsatını almış, herhangi bir sebepten dolayı 30 Haziran'a kadar işlemlerini başlatmış fakat ruhsatını yetiştirememiş olan çok sayıda firma mevcut olduğunu söyledi. Söz...